In de Erotische Drogisterij vind je allerlei producten die je seksuele ervaring verbeteren en ondersteunen. Je kunt de producten alleen gebruiken tijdens het masturberen of samen met je partner tijdens de seks. De verschillende producten brengen je in de juiste stemming, maken de seks makkelijker of maken je gevoel intenser!

Hismith Glijmiddel 250 ml
€14,95
Vegan Sex Toy Cleaner 250ml
€14,95
Durex Classic Condoom 9-pack
€9,95
Anal Relaxer Glijmiddel
€9,95
Delay Spray
€13,95
Anale en Vaginale Douche
€21,95
Anale Relax Glijmiddel
€7,95
Anus Relax Crème
€17,95
China Brush XL Vetragingsserum
€20,95
Hismith Glijmiddel 150 ml
€9,95

Erotische Drogisterij

In de Erotische Drogisterij vind je producten die helpen om de seks of masturbatie beter, eenvoudiger of intenser te maken. Je kunt dit vergelijken met een normale drogist, alleen dan zijn alle producten gericht op jouw intieme seksleven. De producten helpen je prestaties en ervaring te verbeteren zodat jij optimaal kunt genieten van de seks. Denk bijvoorbeeld aan glijmiddel, libido verhogende middelen, condooms, delay sprays en toycleaners. De producten kun je eenvoudig online bestellen en worden discreet naar je opgestuurd. 

Wat is een glijmiddel?

Een glijmiddel is een vloeibaar middel dat gebruikt wordt tijdens de masturbatie of seks met anderen. Het zorgt ervoor dat penetratie soepeler verloopt en de stroefheid minder wordt. Bij seksuele opwinding maakt ons lichaam normaal gesproken zelf vocht aan. De vagina wordt nat en ook bij de man komt er voorvocht uit de penis. Door omstandigheden kan het zijn dat dit bij jou of je partner minder is, hierbij kan een glijmiddel helpen. Bij anale seks is glijmiddel noodzakelijk omdat in de anus geen natuurlijk vocht wordt aangemaakt. Ook bij het gebruik van seksspeeltjes, condooms of langdurige seks raden wij aan om glijmiddel te gebruiken. Een glijmiddel verhoogt je comfort en zorgt voor een soepele ervaring. Daarnaast voorkom je hiermee pijn en ongemak en het beschadigen van de binnenkant van de vagina.

Welke soorten glijmiddel bestaan er?

Er zijn verschillende soorten glijmiddelen te vinden, ieder met hun eigen unieke eigenschap. De meest gebruikte glijmiddelen zijn glijmiddelen op waterbasis en glijmiddelen op siliconenbasis.

Glijmiddel op waterbasis

Een glijmiddel op waterbasis is het meest voorkomende glijmiddel en het glijmiddel wat wij altijd aan onze klanten aanraden. Doordat het glijmiddel op waterbasis gemaakt is, samen met andere natuurlijke ingrediënten, is het glijmiddel veilig voor je lichaam en de eventuele sextoys die je gebruikt. Het glijmiddel op waterbasis lost eenvoudig op met water tijdens het schoonmaken van je sextoys of het reinigen van je lichaam. Daarnaast laat het ook geen vlekken achter op bijvoorbeeld je kleding of beddengoed. Ook is het glijmiddel veilig te gebruiken met al onze seksspeeltjes en met alle soorten condooms. In ons assortiment vind je twee glijmiddelen op waterbasis: Hismith® Glijmiddel op Waterbasis of PJUR Toy Lube. Deze zijn beiden neutraal van geur en smaak en daardoor ook geschikt voor orale seks. Wel worden glijmiddelen op waterbasis sneller opgenomen door de huid en droogt dit eerder op dan andere glijmiddelen. Hierdoor kun je het niet gebruiken voor massages en moet je een grotere hoeveelheid aanbrengen.

Glijmiddel op siliconenbasis

Glijmiddelen op basis van siliconen worden niet opgenomen door de huid en lossen ook niet op in water. Ook drogen ze tijdens de seks niet op en heb je hier een kleinere hoeveelheid van nodig. Glijmiddel op siliconenbasis is een dikkere vloeistof en het laat een dun laagje achter op de huid. Hierdoor is het lastiger om dit te verwijderen van je lichaam. Er heerst nog altijd veel onduidelijkheid of een glijmiddel op siliconenbasis geheel veilig is om te gebruiken, vooral wanneer het in aanraking komt met de mond of binnenkant van de vagina. Glijmiddelen op siliconenbasis zijn niet geschikt voor oraal gebruik. Daarnaast kan een glijmiddel op siliconenbasis niet gebruikt worden in combinatie met siliconen seksspeeltjes. Het glijmiddel kan het materiaal van het seksspeeltje aantasten en hierdoor kunnen er bacteriën achterblijven. Wij raden daarom altijd aan om glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Dit is veilig te gebruiken op jouw lichaam en in combinatie met onze seksspeeltjes.

Sekstoys gebruiken met glijmiddel

Voor een soepelere ervaring en het verlengen van de levensduur van onze sekstoys, raden wij je aan om Hismith® Glijmiddel op Waterbasis te gebruiken. Vooral bij dildo’s, vibrators en masturbators versoepelt glijmiddel de penetratie. Hierdoor ervaar je een nog fijner gevoel en dit voorkomt het eventueel beschadigen van je lichaam door droge wrijving. Gebruik in combinatie met sekstoys nooit een glijmiddel op siliconenbasis. Het glijmiddel op siliconenbasis kan het materiaal van het seksspeeltje aantasten en hierdoor kunnen er bacteriën achterblijven.

Verschillende soorten condooms

Een condoom is één van de bekendste voorbehoedsmiddelen en zijn vaak gemaakt van latex. Wanneer je een condoom op de juiste manier gebruikt kan het zwangerschappen en het overdragen van SOA’s voorkomen. Condooms vind je in ontzettend veel soorten, maten en uitvoeringen. De meest bekende zijn: smaakjes condooms, condooms met ribbels en noppen voor extra stimulatie, orgasme vertragende condooms, ultra dunne condooms en extra grote condooms. Er is altijd wel een condoom te vinden die fijn zit en goed past. Wij raden altijd aan om in combinatie met een condoom Hismith® Glijmiddel op Waterbasis te gebruiken. Dit maakt de penetratie soepeler en geeft zowel de man als de vrouw een fijnere ervaring.

Libido verhogende middelen

Libido verhogende middelen (ook wel lustopwekkers genoemd) zijn producten die de zin in seks verhogen. Er zijn hierin lustopwekkers te vinden die speciaal gemaakt zijn voor vrouwen of voor mannen. Je kunt ze gebruiken wanneer je last hebt van een laag libido en weinig zin hebt in seks. De libido verhogende middelen kun je ook gebruiken wanneer je wel zin hebt in seks maar dit nog extra wilt verhogen. Ook wordt dit veel gebruikt om de seks intenser te maken. Je kunt ze oraal innemen of plaatselijk aanbrengen op de eikel of clitoris. Onder de producten vind je libido pillen, erectiemiddelen en lustopwekkende sprays en gels. Libido pillen kun je een paar uur voordat je seks gaat hebben innemen. De werkzame stofjes zorgen ervoor dat je meer zin hebt in seks. Sprays en gels kun je plaatselijk aanbrengen en hebben ieder weer hun eigen unieke werking. Sommige sprays maken het extra gevoelig of geven een tinteling. Sprays zoals een Delay spray kunnen het orgasme van de man uitstellen. Hierdoor kun je langer doorgaan en genieten van urenlange seks!

Sekstoys schoonmaken met ToyCleaner

Voor extra hygiëne raden we je aan om, voor en na het gebruik van seksspeeltjes, deze schoon te maken met een speciale ToyCleaner. Hiermee voorkom je dat bacteriën de kans krijgen om zich te nestelen. Het verlengt de levensduur van je seksspeeltje en zorgt ervoor dat je deze veilig kan blijven gebruiken. Breng wat ToyCleaner aan op het seksspeeltje, laat dit even inwerken en wrijf vervolgens schoon met een droge, pluisvrije doek. Voor een nog soepelere ervaring en het verlengen van de levensduur van de seksspeeltjes, raden wij je aan om een condoom in combinatie met Hismith® Glijmiddel op Waterbasis te gebruiken.

Erotische Drogisterij Producten Online Bestellen

Onze producten kun je eenvoudig en discreet online bestellen. Bij Hismith vinden we discretie ontzettend belangrijk. Aan de buitenkant van de verpakking is daarom niet te zien wat er in zit. Ook staat er geen afzender op, zo is het pakket niet naar ons te herleiden. Jij kunt alle producten en seksspeeltjes bestellen zonder je zorgen te maken over je privacy.

Heb je vragen over een product? Via onze Live Chat kun je al jouw vragen stellen. Wij helpen je graag verder!