Auxfun® Seksmachines met vele extra's voor ieder budget! Auxfun® heeft twee lijnen sexmachines. De Plus en Basic series. De Auxfun® Plus Seksmachines zijn voorzien van een Ezfunlok connectie.

De Basic Seksmachines zijn voorzien van een 3XLR connector. Er is meer mogelijk qua opzetstukken. Je kan namelijk met een C0386 connector ook Quick Air opzetstukken gebruiken op de Auxfun Basic Seksmachines.

 

Seksmachine Ukelele met Remote
€279,95
Bundel Carvalho Ukelele
€309,95
Bundel Mahalo Ukelele
€329,95
Seksmachine Bundel Stormi
€119,95
Bundel Donald Basic
€139,95
Bundel R-J Basic
€139,95
Bundel Zorro Basic
€139,95
Bundel Koppels Basic
€139,95
Bundel Rene Basic
€129,95
Seksmachine Bundel Koen K
€129,95
Bundel Hetereo Basic
€119,95
Bundel Euforia Basic
€149,95

Wat is een Auxfun® Plus Seksmachine? 


De Auxfun Plus Seksmachine is een duurzame en stevige machine die voorzien is van een Ezfunlok® connectie systeem. De machine is voorzien van een draadloze afstandsbediening en heeft 8 voorgeprogrammeerde stootstanden. De krachtige 60 watt motor en stootlengte van maximaal 9 cm zorgen ervoor dat deze Plus Seksmachine genoeg kracht heeft voor wilde avonturen
Bevestig verschillende soorten opzetstukken die voorzien zijn van een Ezfunlok aan je seksmachine, zoals masturbators, dildo's en andere accessoires.

Wat is een Auxfun® Basic Seksmachine?


Een Auxfun Basic Seksmachine ( ook wel een lovemachine of sexmachine genoemd ) is een seksmachine uit onze goedkopere Basic lijn en is een apparaat dat motorisch wordt aangedreven. Bevestig verschillende soorten opzetstukken die voorzien zijn van een 3XLR connector aan je seksmachine, zoals masturbators, dildo's en andere accessoires. De Basic seksmachine is volledig instelbaar naar je eigen wensen. Stel zelf de positie en hoogte in. Met de bekabelde afstandsbediening regel jij zelf de stootsnelheid. Beleef urenlang speelplezier met de Basic seksmachine!


Hoe werkt een Sexmachine?


Onze budget Auxfun Plus en Basic Sexmachines zijn eenvoudig in gebruik. Elke sexmachine is voorzien van een pijp met een 3XLR aanlsuiting. Op deze aansluiting bevestig je eenvoudig alle 3XLR opzetstukken zoals masturbators, dildo's en andere accessoires. Je kunt opzetstukken met een andere aansluiting koppelen aan de sexmachine, hier heb je een adapter voor nodig. De sexmachine is na het kiezen van een sexspeeltje klaar voor gebruik. Met de meegeleverde bekabelde afstandsbediening kun je zelf de stootsnelheid instellen en beleef je binnen no time een ongekend hoogtepunt.


Wat is een 3XLR connector?


De 3XLR connector is het verbindingsstuk waarmee je alle 3XLR opzetstukken kunt koppelen met de Basic seksmachine. Nadat het opzetstuk is gekoppeld met de seksmachine is deze direct klaar voor gebruik. Het degelijke connectie systeem zorgt ervoor dat al je opzetstukken stevig verbonden zijn met de machine en niet zomaar los raken. Het connector systeem is eenvoudig in gebruik waardoor je snel kunt afwisselen tussen de verschillende opzetstukken tijdens gebruik. Gebruik al je favoriete dildo's, masturbators of andere accessoires tijdens een eindeloze sessie vol genot.


Wat is een 3XLR naar QAC adapter?


Met een 3XLR naar QAC adapter kun je alle Quick Air Connector ( QAC ) opzetstukken aan je Basic sexmachine koppelen. Koppel de adapter met de seksmachine plaats een QAC dildo, masturbator of andere accessoire op de seksmachine en laat je verwennen.


Onze betaalbare Basic Sexmachines


Al onze Auxfun Basic Sexmachines zijn uitgerust met een krachtige motor. De sexmachines zijn vervaardigd uit stevige kunststof materialen, de Basic Ukelele sexmachine is hierop een uitzondering, deze is vervaardigd uit RVS. De Basic machine is volledig instelbaar naar je eigen wensen, postioneer de neukmachine in je favoriete standje, stel zelf de hoogte in, met de afstandsbediening bepaal jij zelf de stootfrequentie. Hieronder worden de verschillende sexmachines belicht.


ST-0430 Auxfun Basic Seksmachine


Deze budget fuckmachine is vervaardigd uit kunststof en voorzien van één buis waarop je de opzetstukken kunt bevestigen. De machine is standaard voorzien van een 3XLR connectie systeem, maar ook opzetstukken uit de QAC lijn kunnen hierop bevestigd worden d.m.v. een adapter. De seksmachine kan in verschillende standjes gepositioneerd worden, stel zelf de hoogte en stootfrequentie in. Er zijn 4 zuignappen bevestigd aan de seksmachine zodat deze nog steviger gepositioneerd kan worden op een vlakke ondergrond. De Auxfun seksmachine wordt geleverd met een bekabelde afstandsbediening zodat je de stootfrequentie van een afstand kunt regelen, tot wel 450 penetraties per minuut.


C0357 Auxfun Basic Seksmachine


Deze compacte sexmachine is voorzien van 4 zuignappen waarmee de sexmachine verstevigd kan worden op een vlakke ondergrond. De machine heeft één buis met een 3XLR connector waarop alle 3XLR opzetstukken kunnen worden bevestigd. Met een adapter kun je ook de QAC opzetstukken eenvoudig op je sexmachine plaatsen. Met de bekabelde afstandsbediening kun je de stootsnelheid eenvoudig regelen, tot wel 280 penetraties per minuut. Stel de machine in op je favoriete standje of hoogte.


ST-0594 Auxfun Basic Seksmachine


Deze stevige Basic seksmachine heeft één buis waarop je alle 3XLR opzetstukken kunt bevestigen. Met een adapter kun je ook alle QAC opzetstukken eenvoudig op de machine plaatsen. Door de 4 zuignappen die bevestigd zijn aan de seksmachine kun je de seksmachine stevig positioneren op een vlakke ondergrond. De seksmachine is in hoogte verstelbaar en te positioneren in je favoriete standje. Met de meegeleverde bekabelde afstandsbediening kun je de stootfrequentie op afstand besturen, met maar liefst 280 penetraties per minuut kom jij altijd!


Ukelele Auxfun Basic Seksmachine


Deze krachtige seksmachine heeft een speels design en heeft zijn vorm te danken aan de Ukelele gitaar. De seksmachine is voorzien van een krachtige 48 Watt motor. Met de meegeleverde wireless afstandsbediening kun je de stootdiepte, stoothoogte en stootsnelheid instellen. De Ukelele seksmachine kan tot wel 180 keer stoten per minuut. Koppel alle 3XLR opzetstukken eenvoudig op de buis of gebruik een adapter en koppel één van de QAC opzetstukken aan de machine.


3XLR Opzetstukken voor de Sexmachines


Onze 3XLR Opzetstukken zijn speciaal ontwikkeld voor onze goedkopere Basic line Auxfun Basic Sexmachines. Koppel eenvoudig alle opzetstukken zoals een dildo of een masturbator op je Basic machine. Ook verkopen wij in onze webshop vele andere speeltjes met andere aansluitingen die d.m.v. adapter op de Basic sexmachine geplaatst kunnen worden. Denk hierbij aan de Quick Air Connector, Vac-U-Lock en KlicLok. Hieronder een korte beschrijving over het assortiment opzetstukken.


Dildo opzetstukken


Wissel zo vaak als je wilt van dildo, zo groot is ons assortiment aan dildo's. Wij breiden ons assortiment constant uit, er zit dus altijd iets van je gading bij. Ons assortiment dildo's bestaat uit verschillende type dildo's zoals vaginaal, anaal en dubbel. Ook qua materiaal hebben wij ruime keuze, denk aan siliconen, TPE en TPU. Ook qua kleur hoef je je nooit te vervelen, felle kleuren, verschillende huidskleuren, voor ieder wat wils.


Masturbator opzetstukken


Wij bieden een ruim assortiment aan masturbators of pocket pussy's. Het zachte materiaal zorgt voor een levensechte ervaring. Wil jij vaginaal of anaal? Alles is mogelijk!


Basic Accessoires


Het ruime assortiment aan accessoires zorgt ervoor dat je kunt blijven uitbreiden. Koppel dat ene seksspeeltje aan de zuignap adapter of kom net wat beter bij dat ene lekkere plekje met het verlengstuk. Beleef nog meer plezier aan je seksmachine met al onze accessoires.


Adapters voor jouw Sextoys


Met onze verschillende adapters kun je (bijna) alle seksspeeltjes met een andere aansluiting dan 3XLR connecter aan je Basic Seksmachine koppelen. Koppel bijvoorbeeld Quick Air Connector opzetstukken aan de Basic Seksmachine met een 3XRL naar QAC adapter. Of koppel de Premium KlicLok opzetstukken op de Basic Seksmachine met de 3XLR naar KlicLok adapter.


Hoe onderhoud je een Seksmachine?


Al onze Auxfun Basic seksmachines zijn onderhoudsvrij op de Ukelele seksmachine na. De stootstang van de Ukelele dient elke 3 maanden te worden ingevet. Gebruik je sekspseeltjes op de seksmachine? Onderhoud deze dan met Toycleaner om de groei van bacteriën te verkleinen. Voor een nog betere ervaring gebruik je ons glijmiddel op waterbasis.