Een extreem harde en grote erectie krijgen? Dat bereik je met een penispomp! Onze penispompen zorgen voor een tijdelijke verdikking en verlenging van de penis.

Penis Pomp 29 cm
€29,95
Penispomp 19,5 cm
€18,95
Penis Pomp 25 cm
€19,95

Wat is een penispomp?

Een penispomp (ook wel een penisvergroter of erectiepomp genoemd) is een soort cilinder die je om de penis heen schuift. De penis wordt vacuüm gezogen en hierdoor zetten de bloedvaten in de penis uit. Er stroomt meer bloed door de penis waardoor een extra harde erectie ontstaat. Na gebruik ontstaat er een tijdelijke verdikking en verlenging van de penis. De penispomp wordt daarom ook wel een penisvergroter genoemd. Een penispomp wordt veel gebruikt door mannen met erectieproblemen of mannen die houden van het gevoel wat de penispomp veroorzaakt. De meeste penispompen zijn doorzichtig en hebben een meetlat zodat je direct kunt zien hoeveel de penis is gegroeid.

Waar kun je een penispomp voor gebruiken?

De penispomp is een populair seksspeeltje die veel wordt gebruikt door mannen met erectieproblemen of mannen die wat extra volume kunnen gebruiken. Ook kan het een boost geven aan het seksleven met je partner of je kunt de penispomp gebruiken tijdens het masturberen.

Erectieproblemen verhelpen met penispomp

Het niet kunnen krijgen van een erectie (erectiestoornis) is een vervelend probleem wat je als man kunt ervaren. Dit kan het onmogelijk maken om op een normale manier seks te hebben met een partner of met jezelf. Een penispomp kan helpen om een erectie te krijgen. Het helpt om op een eenvoudigere manier een erectie te krijgen met behulp van een vacuümsysteem. Dit zorgt ervoor dat het bloed zich in de penis concentreert wanneer de penis nog slap is. De zwellichamen in de penis zetten uit en vullen zich met bloed. Hierdoor kunnen de meeste mannen die erectieproblemen hebben ook een stijve, harde penis krijgen. Wil je de erectie zolang mogelijk vasthouden zodat je nog seks kunt hebben met een partner? Dan raden we aan om een cockring te gebruiken. Hiermee zorg je ervoor dat het bloed in de penis blijft zitten en dat je langer plezier hebt van de harde erectie.

Penis vergroten met een erectiepomp

Veel mannen zijn geïnteresseerd in de penispomp omdat ze de pomp willen gebruiken voor het vergroten van de penis. Een vacuümpomp kan ervoor zorgen dat je penis (tijdelijk) enkele centimeters groter wordt. Dit komt ook omdat het vacuüm zuigen zorgt voor meer volume in de penis. Door de zuigkracht van de penisvergroter stroomt er meer bloed in de zwellichamen van de penis en hierdoor neemt hij toe in lengte en dikte. Het is een tijdelijke oplossing om net even wat extra centimeters te verkrijgen voordat je bijvoorbeeld seks gaat hebben met een partner. Dit kan jou net wat zelfverzekerder maken! Wel is dit geen blijvende penisvergroting en zal de verlenging en verdikking weer afnemen.

Masturberen met een vacuüm penispomp

De penispomp kan ook gebruikt worden als sexspeeltje om mee te masturberen. Veel mannen houden van het gevoel van de harde erectie die de penispomp veroorzaakt. Bouw bijvoorbeeld de druk langzaam op of wissel af. Dit kan zorgen voor een fijne stimulatie.

Hoe gebruik je de erectiepomp?

Voor een comfortabel gebruik raden wij aan om Hismith Glijmiddel te gebruiken. Vervolgens plaats je de cilinder tot aan de basis over de slappe penis heen. Door het pompje te gebruiken zuigt de cilinder en wordt de penis vacuüm gezogen. Hierdoor ontstaat er een harde erectie en neemt je penis vaak in lengte en dikte toe. Bijna alle penispompen zijn voorzien van een ‘ontspanningsknop’ waarmee je de druk kunt verlagen om de cilinder te kunnen verwijderen. Wij raden altijd aan om de bijgevoegde instructies goed door te lezen en de penispomp niet langer te gebruiken dan wordt geadviseerd.

Verschillende soorten penispompen

Er zijn veel verschillende soorten penispompen te vinden. Ieder hebben ze weer hun eigen voordelen en functies. Hieronder beschrijven we kort welke penispompen wij in ons assortiment hebben opgenomen.

Transparante penisvergroter

De meeste penispompen zijn transparant zodat je goed in de gaten kunt houden wat er gebeurt. Zo kun je zelf zien hoe groot en dik je penis uiteindelijk wordt. Ook voor de veiligheid is het fijn om te kunnen zien of alles goed gaat. Daarnaast zijn de transparante penisvergroters ook vaak voorzien van een meetlat. Zo kun je direct zien hoeveel je penis gegroeid is!

Handmatige en automatische penispomp

De handmatige erectiepomp is de meeste bekende pomp en ook de meest verkochte. Een handmatige pomp is voorzien van een pompje wat je handmatig kunt bedienen. Hierdoor kun je zelf de druk regelen in de peniskoker. Een automatische penispomp werkt op batterijen of op een accu en kun je via knoppen instellen op verschillende drukniveaus. Er bestaan ook penispompen met extra functies zoals vibrerende standen.

Penispomp met drukmeter

Sommige erectiepompen zijn voorzien van een drukmeter. Hierop kun je goed aflezen hoe hoog de druk is die in de cilinder is opgebouwd. Zo kan je in de gaten houden of de druk niet te hoog wordt. Ook kun je op de drukmeter aflezen op welk drukniveau jij het meest intense gevoel en de hardste erectie hebt. Zo kun je dit onthouden voor de volgende keer dat je met de penisvergroter bezig gaat!

Masturbators en andere seksspeeltjes

Vind je een penispomp niet realistisch genoeg en word je daar niet opgewonden van? Bekijk dan ons volledige assortiment met seksspeeltjes voor mannen. Masturbators (ook wel pocket pussy genoemd) zijn populaire seksspeeltjes die gemaakt zijn om penetratie na te bootsen. De masturbator is voorzien van zacht, premium siliconen materiaal wat lijkt op een echte vagina, mond of anus. Het zachte materiaal in combinatie met glijmiddel geeft je een levensecht gevoel tijdens het penetreren. Met de verschillende modellen kun je het gevoel van orale seks of penetratie nabootsen. De elektrische masturbators beschikken over zuig, stoot- en vibratie mogelijkheden die je ervaring nog intenser maken. Masturbators worden meestal gebruikt om te masturberen en fantasieën realistischer te maken. Een masturbator tilt je orgasmes naar een nieuw niveau. Ook worden masturbators gebruikt om te trainen op uithoudingsvermogen tijdens de seks.

Penispomp Online Bestellen

Onze penispompen kun je eenvoudig en discreet online bestellen. Bij Hismith vinden we discretie ontzettend belangrijk. Aan de buitenkant van de verpakking is daarom niet te zien wat er in zit. Ook staat er geen afzender op, zo is het pakket niet naar ons te herleiden. Jij kunt de erectiepomp bestellen zonder je zorgen te maken over je privacy.

Heb je vragen over de penispompen of andere seksspeeltjes? Via onze Live Chat kun je al jouw vragen stellen. Wij helpen je graag verder.