In je zoektocht naar nieuwe seksuele ervaringen ben je misschien al eens een seksmachine tegengekomen. Onuitputbaar, krachtig en eindeloos mee te variëren zijn termen die je veel voorbij ziet komen. Begrijpelijk dat je eerst meer wilt weten over de seksmachines voordat je beslist om een machine aan te schaffen. In deze guide geven we je alle informatie over de Hismith Premium Seksmachines. We hopen dat dit het makkelijker maakt om een keuze te maken en dat je een goed beeld krijgt van onze seksmachines!

Kun je het antwoord op jouw vraag niet terugvinden? Neem dan contact met ons op via de Live Chat of stuur een e-mail

Inhoudsopgave

1. Wat is een Seksmachine?
2. Hismith Professionele Seksmachines
3. Pro 1 Premium Seksmachine
4. Pro 3 Premium Seksmachine
5. Pro 4 Premium Seksmachine
6. Pro 5 Premium Seksmachine
7. Hismith Pro Traveler
8. Pro Mini Premium Seksmachine
9. Wildolo Premium Seksmachine
10. Servok Premium Seksmachine
11. De Hismith Smart App
12. Premium Opzetstukken voor de Seksmachines
13. Wat is een KlicLok® connector?
14. Dildo opzetstukken
15. Masturbator opzetstukken
16. Premium Accessoires
17. Adapters voor jouw Sextoys
18. Onderdelen voor de Seksmachine
19. Product Configurator
20. Seksmachine Bundels
20.1 Extra korting op de Seksmachine bundels
21. Tips en onderhoud
22. Veiligheid

 


1. Wat is een Seksmachine?

Een Hismith Premium Seksmachine (ook wel sexmachine of neukmachine genoemd) is een volautomatisch mechanisch apparaat waarmee jij jezelf en/of je partner seksueel kunt stimuleren. Aan de machine kun je met het KlicLok® systeem verschillende opzetstukken bevestigen zoals, dildo’s, masturbators en andere accessoires. De seksmachine kun je volledig instellen naar jouw persoonlijke voorkeur. Stel zelf de snelheid, de penetratie diepte en vibratie in met de app of de afstandsbediening. Na het instellen is de seksmachine klaar om je urenlang plezier te geven!


2. Hismith professionele Seksmachines

Onze Hismith Premium Seksmachines zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van premium kwaliteit RVS, aluminium en kunststof. Al onze neukmachines zijn voorzien van een stille en krachtige motor. Zo hoeft niemand erachter te komen waar jij mee bezig bent. De professionele seksmachines zijn volledig in te stellen op jouw behoeften. Bepaal zelf de snelheid, frequentie, standje, stootdiepte en stoothoogte. Hieronder beschrijven we kort welke seksmachines wij in ons assortiment hebben.


3. Pro 1 Premium Seksmachine

Extra stille seksmachine: met minder dan 50 db blijft alles privé.
Krachtige motor: onuitputbaar en geeft je tot 240 stoten per minuut.
Het perfecte standje: stel zelf de stootdiepte, stoothoogte en snelheid in.

Deze solide en krachtige neukmachine van 11 kilo is voorzien van een enkele buis waar je een opzetstuk zoals een dildo met KlicLok® connectie op kunt bevestigen. Op de machine kun je de stootdiepte, stoothoogte en stootsnelheid volledig zelf instellen via de Hismith app. De seksmachine wordt geleverd met een draagtas zodat je de neukmachine discreet kunt opbergen of makkelijk kunt meenemen. Met een motorvermogen van 100 watt en 240 stoten per minuut kom jij zeker tot een ultiem orgasme!


4. Pro 3 Premium Seksmachine

Compacte seksmachine: eenvoudig op te bergen en mee te nemen.
Solide RVS constructie: waar jij je volledig op kunt laten gaan.
Stil en krachtig: tot max 240 stoten per minuut met maar 54 db geluid.

Deze compacte, krachtige Seksmachine Pro 3 kun je door het formaat op elke plek makkelijk gebruiken. Ook kun je de neukmachine eenvoudig meenemen met de meegeleverde draagtas. De solide constructie weegt 5 kilo en blijft stevig staan wanneer jij aan het genieten bent. Zonder dat iemand daar iets van hoeft mee te krijgen, want de machine produceert maar 30 – 54 db aan geluid. Zo kun jij je onbezorgd laten verwennen door jouw seksmachine.


5. Pro 4 Premium Seksmachine

Quatro penetratie: ideaal voor koppels en sekspartners.
Solide basis: met 18 kilo blijft de seksmachine op zijn plek.
Varieer met opzetstukken: bevestig tot wel 4 dildo’s of masturbators.

Ideaal voor koppels en sekspartners, de Pro 4 seksmachine. Wil jij de wildste avonturen beleven? Dan is dit de beste seksmachine voor jou. De automatische seksmachine beschikt over wel 4 buizen die jullie aan twee kanten kan verwennen. Je kunt eindeloos variëren met KlicLok® dildo opzetstukken, masturbators en andere accessoires. Deze machine geeft jou op full power tot wel 240 Stoten per minuut, dat zijn er 4 per seconde! Door de hoge kwaliteit en solide bouw kan de machine dit met gemak aan. Met 18 kilo blijft deze stevig op het oppervlak staan terwijl jij je lekker laat gaan.


6. Pro 5 Premium Seksmachine

Verstelbare compacte constructie: horizontaal of verticaal in te stellen op jouw standje.
Stille krachtige motor: de 48 watt motor produceert maar 30-50 db aan geluid.
Eindeloos variëren: met dildo’s, vibrators en masturbators.

Deze stabiele, krachtige neukmachine kan onbeperkt achter elkaar stoten op jouw ritme. Stel de machine volledig in op jouw favoriete standje. Bevestig jouw favoriete opzetstuk zoals een dildo, vibrator of masturbator en je bent klaar om te gaan. Dankzij de verschillende instellingen kan jij blijven variëren in standjes en vibraties. Je kunt de perfecte positie, stootdiepte en stoothoogte instellen. Vind je het lekker om te liggen, zitten, knielen, squatten, staan of iets daartussenin? Alles is mogelijk met deze veelzijdige neukmachine.


7. Hismith Pro Traveler

Eenvoudig mee te nemen: dit kleine formaat neem je makkelijk mee in de draagtas.
Hoge kwaliteit voor een kleine prijs: ideaal om mee te beginnen.
Handsfree gebruiken: met de sterke zuignap bevestig je de seksmachine aan elk glad oppervlak.

Een romantisch weekendje weg of genieten van een langere vakantie? Dan mag de Hismith Pro Traveler niet ontbreken. Deze compacte seksmachine neem je eenvoudig mee en past goed in je koffer. Ondanks zijn kleinere formaat is de machine niet minder krachtig. Met 24 Watt geeft deze motor jou tot wel 120 stoten per minuut. Bevestig de neukmachine met de sterke zuignap aan een oppervlak voor een stevige basis. Geniet op ieder moment van deze veelzijdige seksmachine!

8. Pro Mini Premium Seksmachine 

Stil en krachtig: tot max 240 stoten per minuut met 60 dB aan geluid
Compacte seksmachine: door het kleine design makkelijk op te bergen en mee te nemen
Eindeloos variëren: met standjes en opzetstukken

Deze zeer compacte seksmachine is door zijn formaat makkelijk in gebruik en eenvoudig op te bergen. De solide machine is vervaardigd uit roestvrijstaal en aluminium en weegt 5 kg. De Pro mini heeft een krachtige motor van 70 watt en produceert tussen de 30 en 60 dB. Experimenteer oneindig met dildo's, masturbators en accessoires; wissel ze moeiteloos af met de gepatenteerde KlicLok connector.

9. Wildolo Premium Seksmachine

Uniek desgin: Hismith en Wildolo creëerden samen deze unieke seksmachine
Stille krachtige motor: de 100 watt motor produceert maar 30-48 dB aan geluid
Het perfecte standje: Pas de stootdiepte, snelheid en stoothoogte naar wens aan. Met de extra meegeleverde stangen is het mogelijk om de hoogte nog verder aan te passen. 

Hismith en Wildolo creëerden samen deze unieke seksmachine. Met zijn stoere en fantasievolle ontwerp, vormt deze Wildolo seksmachine de perfecte aanvulling op de Fantasy dildo’s van het merk Wildolo. De krachtige 100 Watt motor produceert tot 240 stoten per minuut, 4 per seconde! Naast krachtig is de motor ook stil en produceert maar tussen de 30 en 48 dB aan geluid. Pas de stootdiepte, 2,5 cm tot 15 cm, eenvoudig aan. De machine is in hoogte verstelbaar, met de meegeleverde extra stangen kun je de hoogte zelfs nog verder aanpassen.

10. Servok Premium Seksmachine

Unieke krachtige motor: Servo Transmissie motor tot 600 stoten per minuut, 10 per seconde!
Stootdiepte instelbaar: Pas de stootdiepte, 1,7 cm tot 17 cm, eenvoudig aan met de Hismith app.
Solide basis: De zware basis zorgt voor extra stabiliteit, zelfs bij het gebruik van XXL speeltjes

Deze revolutionaire Servok seksmachine is onvermoeibaar en volledig aanpasbaar naar jouw voorkeuren. De krachtige Servo Transmissie motor biedt ongelooflijke kracht en aandrijving. Wissel de stootsnelheid af, deze varieert van 120 stoten per minuut tot maar liefst 600 stoten per minuut. Met slechts een paar klikken in de Hismith app pas je de stootdiepte aan, van 1,7 cm tot 17 cm. Door de zware basis van de neukmachine kunnen zelfs XXL speeltjes zonder moeite gekoppeld worden met de KlicLok connector.


11. De Hismith Smart App

Alle Hismith sexmachines zijn te bedienen via de Hismith Smart App. De app is te downloaden op je smartphone, voor zowel iOS en Android. Met de diverse functies, frequenties en mogelijkheid om de sexmachine in te stellen naar jouw wens, is de app een waardevolle toevoeging aan jouw ervaring. Elke gebruiker heeft toegang tot de Hismith Community waar je dingen kunt delen, liken, reageren en chatten. Gebruik maken van de Hismith Smart App heeft veel voordelen zoals:

  • Bedien de seksmachine online vanuit elke plek ter wereld (ideaal voor lange afstandsrelaties).
  • Maak zelf een eigen stootfrequentie aan, kies uit de honderden beschikbare opties of kies een frequentie van iemand uit de Community.
  • Laat iemand anders de besturing overnemen zoals jouw partner of iemand uit de Community.
  • Eenvoudige swipe bediening, bepaal de snelheid door op- en neer te swipen over het scherm.

Lees meer over de Hismith Smart App in deze guide.


12. Premium Opzetstukken voor de Seksmachines

Onze Premium Opzetstukken zijn speciaal gemaakt voor de Hismit Premium Seksmachines. Met ons eigen gepatenteerde connectiesysteem KlicLok® zijn de opzetstukken zoals een dildo en masturbator makkelijk op jouw automatische seksmachine te monteren. Daarnaast vind je in onze webshop veel adapters waarmee je seksspeeltjes met verschillende aansluitingen kunt bevestigen op onze seksmachines. Denk hierbij aan een Vac-U-Lock, 3XLR of Quick Air Connector. Zo kun je al jouw favoriete sekstoys blijven gebruiken in combinatie met onze seksmachines.


13. Wat is een KlicLok® connector?

KlicLok® is het connectiesysteem waarmee je allerlei soorten opzetstukken op een Premium Seksmachine bevestigd. De KlicLok® connector beschikt over een 8-hoekige connectie welke bevestigd wordt aan de seksmachine. Hierdoor is deze niet zomaar los te krijgen. Het systeem is uitvoerig getest en 100% veilig en solide. Naast veilig is het connectiesysteem ook nog eens eenvoudig in gebruik. Het wisselen van de opzetstukken gaat snel waardoor je niet te lang hoeft te wachten voordat je weer verder kunt. Wissel af met verschillende (anale) dildo’s, masturbators en andere accessoires voor eindeloos speelplezier.


14. Dildo opzetstukken

Dildo opzetstukken zijn dildo’s die je kunt bevestigen aan onze Hismith Premium Seksmachines. De dildo’s beschikken over een KlicLok® connector. KlicLok® is ons eigen gepatenteerde connectiesysteem waarmee je de opzetstukken gemakkelijk kunt bevestigen aan de seksmachine. Eindeloos variëren, dat kan met ons grote assortiment Hismith dildo’s. Wij beschikken over een groot assortiment van verschillende dildo opzetstukken. Je hebt een ruime keuze uit realistische, fantasy, anale, dubbele, zwarte of vibrerende dildo’s. De opzetstukken zijn gemaakt van materiaal van een hoge kwaliteit. Bijna alle dildo’s zijn gemaakt van 100% medisch goedgekeurde siliconen en zijn veilig voor jou om te gebruiken. Sommige dildo’s beschikken naast een connector ook over een zuignap. Door de connector uit de dildo te schroeven kun je de zuignap aan verschillende gladde oppervlakken bevestigen.


15. Masturbator opzetstukken

Een masturbator opzetstuk (ook wel een pocket pussy of male masturbator genoemd) is een seksspeeltje wat speciaal gemaakt is voor de man. De masturbator is voorzien van zacht, premium siliconen materiaal wat lijkt op een echte vagina. Met de verschillende modellen kun je het gevoel van orale seks of penetratie nabootsen. Sommige pocket pussy’s beschikken over verschillende zuig-, stoot- en vibreermogelijkheden. Je kunt de masturbators los gebruiken of met de KlicLok® connectie aansluiten op onze Hismith Premium Seksmachines. De masturbators zijn compact en makkelijk op te bergen.


16. Premium Accessoires

Na de aankoop van een Premium Sexmachine kun je blijven uitbreiden met opzetstukken, maar ook met accessoires en adapters. Accessoires zorgen ervoor dat je jouw ervaring kunt perfectioneren. Zo kun je net wat dieper, wat schuiner of een betere positie aannemen. Dit gaat je helpen om hoogtepunten te bereiken die je nog nooit hebt ervaren! Heb je net wat meer bewegingsvrijheid nodig tijdens de penetratie? Met de flexibele veer adapter krijg jij die. Wil je de sexmachine op plekken gebruiken waar je meer lengte nodig hebt? Gebruik dan de flexibele veer in combinatie met een verlengstuk. Dit geeft je alle ruimte die jij nodig hebt zodat je onbezorgd kunt genieten!


17. Adapters voor jouw Sextoys

De verschillende adapters zijn gemaakt om jouw (huidige) favorieten te kunnen blijven gebruiken op onze premium sexmachines. Bevestig bijvoorbeeld al jouw zuignap dildo’s op de sexmachine met een Zuignap Adapter. Heb je sexspeeltjes met een andere connectie zoals Vac U Lock? Dan kun je deze met de Adapter Vac U Lock naar KlicLok bevestigen op de sexmachine. Alle accessoires en adapters zijn gemaakt van een hoge kwaliteit staal en aluminium voor een extra lange levensduur.


18. Onderdelen voor de Seksmachine

Alle onderdelen van de Hismith seksmachines zijn los te verkrijgen. Mocht je een onderdeel niet kunnen vinden in de webshop dan kun je dit per e-mail bij ons aanvragen.


19. Product Configurator

Bij Hismith staan gemak en comfort van onze klanten voorop. Om deze reden hebben wij de Product Configurator ontwikkeld. Hiermee heb je de mogelijkheid om zelf je eigen Premium Seksmachine Pakket samen te stellen. Dit pakket bestaat uit een Premium Seksmachine en 3 of meer opzetstukken zoals dildo’s, masturbators en andere accessoires. Uiteraard met flink wat korting!

Wanneer je een seksmachine hebt uitgekozen vind je, voordat je hem in de winkelwagen plaatst, een paarse button ‘Stel je eigen seksmachine pakket samen’. Wanneer je hierop klikt verschijnt er een dropdown waar je kunt kiezen uit meerdere opzetstukken en accessoires. Na het toevoegen van 3 of meer opzetstukken ontvang je een korting die je direct te zijn krijgt. Bij 3 of 4 opzetstukken is de korting 10% en bij 5 of meer opzetstukken ontvang je 15% korting.

Lees hier snel meer over hoe je zelf een pakket kunt samenstellen.


20. Seksmachine Bundels

Bij het samenstellen van de seksmachine bundels hebben we rekening gehouden met verschillende voorkeuren. Hou jij bijvoorbeeld meer van anale seks, een masturbator of wil je de neukmachine gebruiken samen met jouw partner? Voor elke voorkeur is een sexmachine bundel te vinden. Kies bijvoorbeeld voor de Bundel Anaal Sexmachine Pro 1 of Bundel Big Bang Sexmachine Pro 5. Kun je niet vinden wat je zoekt? Stel dan zelf een pakket samen met onze Product Configurator.


20.1 Extra korting op de Seksmachine bundels

In al onze bundels vind je een Hismith Pro Seksmachine met verschillende Premium Opzetstukken. Uiteraard ontvang je extra korting wanneer je een bundel aanschaft. Op alle Opzetstukken in het pakket ontvang je een korting van wel 15%. Kies de bundel die het beste aansluit op jouw wensen en behoeften.


21. Tips en onderhoud

Onze Premium Seksmachines machines zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen voor een extra lange levensduur. De machine is nagenoeg onderhoudsvrij. Het enige wat wel moet gebeuren is het invetten van de buizen waar de stootstang is bevestigd (1x per 3 maanden). Als je de seksmachines met je favoriete seksspeeltje hebt gebruikt, raden we je aan om de speciale ToyCleaner te gebruiken. Dit remt de groei van bacteriën. Spuit daarvoor het speeltje in, spoel deze af met water en dep het daarna droog met een zachte, schone (pluisvrije) doek. Voor een nog soepelere ervaring kun je ook onze Hismith® Glijmiddel op Waterbasis gebruiken.


22. Veiligheid

Onze seksmachines zijn gemaakt om veilig door jou gebruikt te kunnen worden. Wel moet je een aantal richtlijnen volgen om het gebruik van de machine veilig te houden:

  • Volg altijd de instructies uit de handleiding. Elke seksmachine wordt geleverd met een handleiding, zorg dat je deze doorleest voor gebruik.
  • Zet de machine altijd uit voordat je een onderdeel of opzetstuk (ont)koppelt.
  • (Ont)koppel nooit een onderdeel of opzetstuk tijdens gebruik.
  • Controleer altijd of het opzetstuk op de juiste manier is bevestigd, voordat je de seksmachine aanzet.