O-ring Cockring
€9,95
Cockring met Balriem
Sale
€23,95
€19,16
Butt Plug met Cockring
Sale
€36,95
€29,56
Cockringset Glow in the Dark
€21,95
Cockring BadBat
Sale
€18,14
€14,51
Cobra - King Gold Gouden Cockring
Sale
€64,95
€51,96
Aubin - Vibrerende Cockring
Sale
€31,95
€25,56
(S)explore - Toy Kit voor hem
Sale
€24,95
€21,20
Cockring Zwart
€14,95

Alles wat je moet weten over Cockringen

Cockringen, ook wel penisringen genoemd, zijn populaire hulpmiddelen in de wereld van seksueel genot. Ze zijn ontworpen om het erectievermogen te verbeteren en de seksuele ervaring te intensiveren voor zowel jou als je partner. Maar wat maakt cockringen zo bijzonder en hoe kies je de juiste voor jou? In deze gids duiken we diep in de wereld van cockringen en helpen we je bij het maken van een geïnformeerde keuze.

Wat zijn Cockringen?

Cockringen zijn ringen die om de basis van de penis en soms ook om de testikels worden gedragen. Ze werken door de bloedtoevoer naar de penis te beperken, waardoor een erectie harder en langduriger kan worden. Dit kan leiden tot intensere orgasmes en een verhoogd gevoel van controle tijdens de seks.

Verschillende Soorten Cockringen

 1. Elastische Cockringen: Gemaakt van siliconen of rubber, zijn deze cockringen flexibel en comfortabel. Ze zijn ideaal voor beginners vanwege hun aanpasbaarheid en gebruiksgemak.

 2. Verstelbare Cockringen: Deze ringen hebben een verstelbaar mechanisme, zoals een schuifknoop of klittenband, waarmee je de druk kunt aanpassen voor maximaal comfort en effectiviteit.

 3. Harde Cockringen: Gemaakt van materialen zoals metaal of hard plastic, bieden deze cockringen een stevige druk en zijn ze perfect voor ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een intensere sensatie.

 4. Vibrerende Cockringen: Deze ringen hebben een ingebouwde vibrator die extra stimulatie biedt voor beide partners, wat kan leiden tot een verhoogd plezier en intensere orgasmes.

Hoe Kies je de Juiste Cockring?

Bij het kiezen van een cockring zijn er enkele belangrijke factoren om te overwegen:

 • Maat: Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest om zowel comfort als effectiviteit te garanderen. Een te strakke ring kan ongemak veroorzaken, terwijl een te losse ring zijn functie niet goed zal vervullen.
 • Materiaal: Kies een materiaal dat prettig aanvoelt en past bij je ervaringsniveau. Siliconen en rubber zijn zacht en flexibel, terwijl metaal en plastic een stevigere druk bieden.
 • Functies: Overweeg of je een extra functie zoals vibratie wilt voor extra stimulatie.

Veilig Gebruik van Cockringen

Veiligheid is cruciaal bij het gebruik van cockringen. Volg deze tips voor een veilige en plezierige ervaring:

 • Gebruik glijmiddel: Dit vermindert wrijving en maakt het gemakkelijker om de ring aan te brengen en te verwijderen.
 • Beperk de tijd: Draag de cockring niet langer dan 20-30 minuten per keer om de risico's van beschadiging of gevoelloosheid te minimaliseren.
 • Luister naar je lichaam: Stop onmiddellijk met het gebruik van de ring als je pijn of ongemak ervaart.

Conclusie

Cockringen kunnen een geweldige toevoeging zijn aan je seksuele repertoire, of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker. Met de juiste keuze en veilig gebruik kun je genieten van intensere, langdurigere en bevredigendere seksuele ervaringen. Verken ons uitgebreide assortiment cockringen en vind de perfecte match voor jouw behoeften en voorkeuren. Discreet verzonden voor jouw privacy en gemak, zodat je zonder zorgen kunt genieten.