Met de Premium Opzetstukken in combinatie met een Hismith Premium Seksmachine kun je eindeloos blijven variëren. De verschillende opzetstukken zoals dildo’s, masturbators en andere accessoires zijn voorzien van de KlicLok® connector. Hiermee bevestig je de opzetstukken eenvoudig op de Premium Seksmachines. Met de Premium Adapters kun je al jouw huidige seksspeeltjes blijven gebruiken in combinatie met de seksmachine. In deze guide leggen we je uit welke opzetstukken wij in ons assortiment hebben en waar je ze voor kunt gebruiken.

Kun je het antwoord op jouw vraag niet terugvinden? Neem dan contact met ons op via de Live Chat of stuur een e-mail.

Inhoudsopgave

1. Wat zijn Premium Opzetstukken?
2. De Hismith Premium Seksmachines
3. Welke materialen zijn er gebruikt?
4. Gebruik jouw favoriete seksspeeltjes op de Seksmachine
5. KlicLok® connector
6. Premium Dildo opzetstukken
7. Premium Masturbator opzetstukken
8. Premium accessoires en adapters
9. Tips en onderhoud
10. Veiligheid

 

1. Wat zijn Premium Opzetstukken?

Premium opzetstukken zijn speciaal gemaakt om te bevestigen en te gebruiken op een Hismith Premium Seksmachine. Denk hierbij aan een dildo, een masturbator (pocket pussy) voor de man of andere accessoires en adapters. De opzetstukken kun je via de KlicLok® connector eenvoudig bevestigen aan de seksmachine. Daarnaast kun je alle dildo en masturbator opzetstukken ook los gebruiken. Sommige dildo’s beschikken naast een connector ook over een zuignap. Door de connector uit de dildo te schroeven kun je de zuignap aan verschillende gladde oppervlakken bevestigen. Opzetstukken zijn, in combinatie met een Seksmachine, een geweldige toevoeging aan jouw assortiment sekstoys.

 

2. De Hismith Premium Seksmachines

Een Hismith Premium Seksmachine (ook wel sexmachine of neukmachine genoemd) is een volautomatisch mechanisch apparaat waarmee jij jezelf en/of je partner seksueel kunt stimuleren. Aan de machine kun je met het KlicLok® systeem verschillende opzetstukken bevestigen zoals, dildo’s, masturbators en andere accessoires. De seksmachine kun je volledig instellen naar jouw persoonlijke voorkeur. Stel zelf de snelheid, de penetratie diepte en vibratie in met de app of de afstandsbediening. Na het instellen is de seksmachine klaar om je urenlang plezier te geven!

Meer weten over de Premium Seksmachines? Lees meer.

 

3. Welke materialen zijn er gebruikt?

De Hismith Premium Opzetstukken, accessoires en adapters zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. De dildo’s zijn bijvoorbeeld gemaakt van 100% medisch goedgekeurde siliconen. Premium dildo’s zijn wat duurder doordat het materiaal van betere kwaliteit is. Ze hebben een stevige structuur en zijn eenvoudig schoon te maken. Het materiaal voelt prettig aan, is 100% body safe en huidvriendelijk. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat deze dildo’s niet te gebruiken zijn met glijmiddel op siliconenbasis. Enkel glijmiddel op waterbasis zoals onze Hismith glijmiddel op waterbasis. De basic opzetstukken zijn vaak gemaakt van rubber, PVC, TPE of elastomeren. Dit zijn goedkopere materialen. Het materiaal is wat meer poreus en lastiger schoon te maken. Daarnaast kunnen deze materialen in sommige gevallen voor huidirritatie zorgen. De Premium Accessoires zijn gemaakt van een hoge kwaliteit RVS, staal en aluminium. Ze zijn gemaakt om veel gebruikt te worden en gaan lang mee!

 

4. Gebruik jouw favoriete seksspeeltjes op de Seksmachine

Door gebruik te maken van adapters hoef je geen afscheid te nemen van jouw favoriete seksspeeltjes. De verschillende adapters zijn gemaakt om jouw (huidige) favorieten te kunnen blijven gebruiken op onze premium sexmachines. Voor elke populaire aansluiting hebben wij een adapter die aan het uiteinde een KlicLok® aansluiting heeft. Hiermee kun je de adapter met het seksspeeltje aansluiten op jouw Premium Seksmachine. Bevestig bijvoorbeeld al jouw zuignap dildo’s op de sexmachine met een Zuignap Adapter. Heb je sexspeeltjes met een andere connectie zoals Vac-U-Lock? Dan kun je deze met de Adapter Vac-U-Lock naar KlicLok® bevestigen op de sexmachine.

 

5. KlicLok® connector

KlicLok® is het connectiesysteem waarmee je de opzetstukken op een Premium Seksmachine bevestigd. Dit geldt voor de Premium Seksmachines Pro 1, Pro 3, Pro 4, Pro 5, Pro Traveler en de Capsule. De KlicLok® connector beschikt over een 8-hoekige connectie welke bevestigd wordt aan de seksmachine. Hierdoor is deze niet zomaar los te krijgen. Het systeem is uitvoerig getest en 100% veilig en solide. Naast veilig is het connectiesysteem ook nog eens eenvoudig in gebruik. Het wisselen van de opzetstukken gaat snel waardoor je niet te lang hoeft te wachten voordat je weer verder kunt. Bij zuignap dildo's kun je de connector uit de dildo schroeven. Zo kun je, naast het bevestigen op de seksmachine, de dildo ook met de zuignap bevestigen op een glad oppervlak. Wissel af met verschillende (anale) dildo’s, masturbators en andere accessoires voor eindeloos speelplezier!

 

6. Premium Dildo Opzetstukken

Eindeloos variëren, dat kan met ons grote assortiment Hismith dildo opzetstukken. Hiermee raak je nooit uitgespeeld en er is altijd weer iets nieuws om te ontdekken. Verschillende kleuren, maten, dubbel, fantasy, anaal of vaginaal, vibrerend of niet. Genoeg keuze om mee te blijven variëren. Hieronder beschrijven we kort welke dildo’s wij ons assortiment hebben, zodat jij de beste keuze kunt maken!

Realistische dildo’s

De naam zegt het al, een realistische dildo is een dildo die lijkt op een echte stijve penis. Hou jij van een levensechte erotische ervaring? Dan is deze dildo de beste keuze voor jou. De dildo’s beschikken over een structuur die je ook voelt op een echte penis. De aders zijn zichtbaar en hij beschikt over een grote eikel en ballen. Dit maakt je beleving extra intens. De realistische dildo's vind je in allerlei verschillende maten.

Anale dildo’s

Een anale dildo is speciaal gemaakt voor anale penetratie van zowel de man als de vrouw. De anaal dildo’s hebben net een iets ander ontwerp dan standaard dildo’s. De anale dildo heeft een smal uiteinde zodat deze makkelijker in te brengen is in de anus. Daarnaast heeft de dildo een bredere, uitlopende basis waardoor de dildo nooit in zijn geheel in de anus kan blijven zitten. Daarom raden we het af om een normale dildo voor anale penetratie te gebruiken. De anale dildo opzetstukken zijn allemaal voorzien van de KlicLok® connector waarmee je ze kunt bevestigen op jouw Hismith Premium Sexmachine.

Vibrerende dildo’s

Extra stimulatie tijdens de penetratie? Dat krijg je met onze vibrerende dildo’s. Ze beschikken over meerdere vibratiestanden waarmee jij eindeloos kunt afwisselen. Al onze vibrerende dildo opzetstukken worden geleverd met een afstandsbediening Zo kun je makkelijk van vibratiestand wisselen tijdens de seks. Sommige beschikken ook nog over een zuignap aan de onderkant. Zo kun je de KlicLok® connector eruit schroeven en de vibrerende dildo vastmaken met de zuignap, aan elk glad oppervlak!

Fantasy Dildo’s

Zoals de naam al zegt zijn de fantasy dildo’s gebaseerd op fantasie. Fantasy dildo’s hebben een aparte vorm, intense structuren en allerlei soorten kleuren. Ze kunnen de vorm hebben van een tentakel, het uiterlijk van een alien of van een slang. De aparte vormen en structuren van de fantasy dildo’s geven extra stimulatie en een ander gevoel dan je normaal gewend bent. Ze zijn gemaakt van flexibel materiaal zodat jij alle kanten op kunt.

Dubbele dildo’s

De dubbele dildo’s opzetstukken (ook wel Double P. genoemd) zijn er voor de echte ervaren spelers. Een dubbele dildo is voorzien van twee grote penissen en kan aan twee kanten tegelijk gebruikt worden. Deze dildo’s zijn perfect voor wanneer je dubbele stimulatie wilt ervaren. Je kan de dubbele dildo gebruiken om jezelf anaal en vaginaal te penetreren. Ook kun je jouw partner en jezelf tegelijkertijd penetreren. Een dubbele dildo is een model dat vaak langer is dan 20 centimeter. Je kunt de dubbele dildo alleen gebruiken maar ook samen met een partner kan dit een spannend avontuur worden!

Zuignap dildo’s

De zuignap dildo's zijn voorzien van een grote zuignap aan de onderkant. Met de zuignap bevestig je dit seksspeeltje eenvoudig op elk vlak en glad oppervlak. Je kunt de zuignap dildo’s op meerdere manieren gebruiken. Naast de zuignap beschikken onze opzetstukken ook over de KlicLok® connector. Hiermee kun je de dildo bevestigen aan onze Sexmachines. Met een zuignap dildo heb je meer vrijheid en je handen vrij tijdens de masturbatie. Schroef de KlicLok® connector uit de dildo en bevestig hem met de zuignap aan een glad oppervlak. Denk hierbij aan je slaapkamerdeur, de rand van je bed of de badkamermuur. Genoeg opties om uit te proberen!

XL Dildo (Grote dildo)

Grote dildo's die onder de XL categorie vallen zijn gemaakt voor mensen die volledig gevuld willen worden tijdens penetratie. Deze XL dildo's zijn langer, dikker, en hebben meer volume. De XL dildo's beginnen bij ons vanaf 25 centimeter en zijn in allerlei soorten verkrijgbaar. Wij raden altijd bij het gebruik van een grote dildo aan om Hismith Glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Zo heb je een optimale ervaring met een XL dildo.

 

7. Premium Masturbator Opzetstukken

Om iedereen de meest complete sekservaring te kunnen bieden, hebben wij natuurlijk ook aan de man gedacht. Met een masturbator opzetstuk voor mannen is het standaard ‘jezelf aftrekken met de hand’ verleden tijd! Een masturbator (ook wel een pocket pussy of male masturbator genoemd) is een seksspeeltje wat speciaal gemaakt is voor de man. De masturbator is voorzien van zacht, premium siliconen materiaal wat lijkt op een echte vagina. De kunstvagina geeft je door dit zachte materiaal, in combinatie met glijmiddel, een levensechte ervaring tijdens het penetreren. Met de verschillende modellen kun je het gevoel van orale seks of penetratie nabootsen. De pocket pussy’s zijn voorzien van een KlicLok® connectie waarmee je ze aan een Premium Seksmachine kunt bevestigen. Ook zijn de masturbator opzetstukken los van de seksmachine te gebruiken.

Vibrerende en zuigende masturbator

Naast de normale varianten bestaan er ook vibrerende masturbators. Deze masturbators vibreren en zuigen zachtjes zodat je tijdens de penetratie een intens gevoel ervaart. De vibrerende en zuigende masturbators zijn geschikt voor mannen die houden van een extra intens gevoel.

Anale Masturbator

Ben jij een liefhebber van anale seks? Dan is een anale masturbator de beste keuze voor jou. heb jij liever een anale masturbator in plaats van een vaginale masturbator? Het zachte siliconen materiaal maakt de anale masturbator flexibel en vormt zich perfect om jouw penis heen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende pentratiedieptes en formaten.

Blowjob Masturbator

Hou jij meer van orale seks dan penetratie? Een blowjob masturbator simuleert de ervaring van echte orale seks. Het heeft een opening die op verschillende manieren het gevoel van een blowjob creëert. Deze Blowjob Masturbator geeft je het gevoel van een likkende en zuigende mond. Daarnaast zijn er ook Blowjob Masturbators die beschikken over een kreunende vrouwenstem. Hierdoor ervaar je dubbel zoveel plezier!

 

8. Premium accessoires en adapters

Premium Accessoires zorgen ervoor dat je jouw ervaring met de seksmachine kunt perfectioneren. De accessoires en adapters plaats je tussen de seksmachine en het opzetstuk in. Zo kun je net wat dieper, wat schuiner of een betere positie aannemen. Dit gaat je helpen om hoogtepunten te bereiken die je nog nooit hebt ervaren. De accessoires geven je meer bewegingsvrijheid, lengte en flexibiliteit. Met de speciale adapters kun jij al jouw favoriete seksspeeltjes blijven gebruiken op de seksmachine.

Verlengstuk adapter

Deze adapter zorgt ervoor dat je de Seksmachine op een grotere afstand kunt positioneren tijdens gebruik. In totaal krijg je met de verlengstuk adapter maar liefst 30 centimeter uitbreiding. Het vereenvoudigt het positioneren in elk standje, of dat nou doggystyle, missionaris of staand is.

Flexibele veer adapter

Ben jij gek op experimenteren en wil je alle vrijheid hebben tijdens het gebruik van de seksmachine? Dan is de Flexibele Veer Adapter zeker een aanrader. De flexibele veer kun je als tussenstuk plaatsen op onze Premium Seksmachines. Dit geeft je in totaal een verlenging van 12 centimeter. Zo hoef je de seksmachine niet direct aan te passen wanneer je een andere positie aanneemt. Misschien wil je net wat schuiner om zo de ultieme wrijving te voelen.

Wrap Connector

Met een Wrap Connector kun jij al jouw favoriete seksspeeltjes blijven gebruiken in combinatie met de seksmachine. Met de elastische band bind je eenvoudig een seksspeeltje vast aan de seksmachine. Een pocket pussy, masturbator of vibirator, bijna niets is te gek voor deze adapter!

Vac-u-lok Adapter

Vac-U-Lock is een speciaal systeem voor strap-on harnassen dat is ontworpen door de sextoy fabrikant Doc Johnson. Er bestaan veel soorten seksspeeltjes die zijn uitgerust met het Vac-U-Lock systeem. In ons assortiment hebben wij meerdere Vac-U-Lock adapters opgenomen. Met deze adapters is het mogelijk om, elk seksspeeltje met een Vac-U-Lock aansluiting, vast te maken aan onze Hismith Premium Seksmachines. Zo kun jij al jouw Vac-U-Lock seksspeeltjes gebruiken in combinatie met onze Premium Seksmachines. Kies bijvoorbeeld voor de Vac-U-Lock Adapter waar je een enkel seksspeeltje op aan kunt sluiten. Heb je extra bewegingsvrijheid nodig? Kies dan voor de Vac-U-Lock met Veer Adapter. Wil je graag een dubbele penetratie? Dan is de Dubbele Vac-U-Lock Adapter de beste optie.

Zuignap Adapter

De zuignap adapter is een musthave voor je seksmachine. Je kunt hiermee alle dildo’s met een zuignap aansluiten op de seksmachine. De zuignap adapters zijn er in verschillende maten zoals medium, large en extra large. Kies de juiste uitvoering door te kijken naar de diameter van jouw dildo. Heb jij een favoriete zuignap dildo die je wilt blijven gebruiken? Bevestig hem met de zuignap op de adapter en sluit aan op de seksmachine. Zo hoef je er geen afscheid van te nemen!

Dubbele KlicLok® Adapter

De Dubbele KlicLok® Adapter zorgt ervoor dat je twee opzetstukken of accessoires kunt aansluiten. Zo kun je dubbel plezier hebben met de seksmachine. De afstand tussen de opzetstukken of accessoires kun je eenvoudig afstellen naar wens. Door deze adapter aan te sluiten op de Hismith Premium Seksmachine kun je vaginaal en anaal tegelijkertijd gepenetreerd worden!

Fleshlight Adapter

De Fleshlight Adapter maakt het mogelijk om alle Fleshlight Masturbators aan te sluiten op de Seksmachines. De Fleshlight Masturbator is een populair seksspeeltje voor mannen. Hoewel de eerste Fleshlights een opening in de vorm van een vagina hadden, kun jij tegenwoordig ook kiezen voor een variant in de vorm van een anus of mond. Met de adapter kun jij alle Fleshlight Masturbators aansluiten op de Hismith Premium Seksmachines.

Quick Air en 3XLR naar KlicLok®

Heb jij sextoys met een andere aansluiting dan KlicLok®? Dan kun jij ze met deze adapters blijven gebruiken. Met bijvoorbeeld de Quick Air naar KlicLok® Adapter kun je alle seksspeeltjes met een Quick Air Connectie aansluiten. Of met de 3XLR naar KlicLok® Adapter bevestig je eenvoudig speeltjes met een 3XLR connector. Zo hoef je jouw oude seksspeeltjes niet weg te doen!

 

9. Tips en onderhoud

Al onze dildo opzetstukken zijn gemaakt van hoogwaardige siliconen. Dit is 100% huidvriendelijk en veilig materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. We raden je aan om na het gebruik van onze dildo opzetstukken, masturbators of accessoires schoon te maken met een speciale ToyCleaner. Dit remt de groei van bacteriën. Spuit het opzetstuk in, spoel deze af met water en dep het daarna droog met een schone (pluisvrije) doek. Voor een nog soepelere ervaring en het verlengen van de levensduur van de opzetstukken, raden wij je aan om een condoom in combinatie met Hismith® Glijmiddel op Waterbasis te gebruiken.

 

10. Veiligheid

Onze seksmachines en opzetstukken zijn gemaakt om veilig door jou gebruikt te kunnen worden. Wel moet je een aantal richtlijnen volgen om het gebruik veilig te houden:

  • Gebruik de opzetstukken alleen waar deze voor bedoeld zijn.
  • De opzetstukken die van 100% medische siliconen zijn gemaakt kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met een glijmiddel op waterbasis.
  • Volg altijd de instructies uit de handleiding. Elke seksmachine en/of opzetstuk wordt geleverd met een handleiding, zorg dat je deze doorleest voor gebruik.
  • Zet de machine altijd uit voordat je een onderdeel of opzetstuk (ont)koppelt.
  • (Ont)koppel nooit een onderdeel of opzetstuk tijdens gebruik.
  • Controleer altijd of het opzetstuk op de juiste manier is bevestigd, voordat je de seksmachine aanzet.