In deze guide vertellen we je meer over de Hismith Smart App. Onze Smart App wordt gebruikt om de Hismith Premium Seksmachines eenvoudig in te stellen en te bedienen. Ontdek in deze guide alle mogelijkheden en voordelen van de app!

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via de Live Chat of stuur een e-mail.

1. Wat is de Hismith Smart App?
2. De voordelen van de Hismith Smart App
3. Hismith Smart App downloaden
4. Account instellen
5. Verbinding maken
6. Creëer eigen frequenties
7. Solo Play Mode
8. Remote Play Mode
9. Online Play
10. FAQ


1. Wat is de Hismith Smart App?

Met de Hismith Smart App kun je jouw Premium Seksmachine besturen. Via de app op jouw smartphone heb je toegang tot alle diverse functies en frequenties. Zo kun je de seksmachine instellen naar jouw voorkeur. Maak bijvoorbeeld je eigen stootfrequentie aan en kies uit verschillende snelheden. Of kies een voorgeprogrammeerde frequentie in de app. De smart app geeft je nieuwe mogelijkheden. Bedien de seksmachine zelf of laat iemand anders de bediening overnemen. Je kunt zelfs iemand vanaf de andere kant van de wereld de seksmachine laten besturen. Ideaal wanneer je een lange afstandsrelatie hebt met je partner en je toch intiem met elkaar wilt zijn.

De smart app is ook voorzien van een Community met andere app gebruikers. Je kunt bijvoorbeeld frequenties met elkaar delen maar ook contact met elkaar opzoeken via een chat. Als je nog een stapje verder wilt gaan dan kun je je laten verleiden door de creativiteit van een ander, en de seksmachine laten besturen door een community-lid. Genoeg opties om uit te proberen en om het spannend te houden in de slaapkamer!


2. De voordelen van de Hismith Smart App

De Smart App geeft je de mogelijkheid om de beste ervaring te creëren met jouw seksmachine. Lees hieronder de belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Bedien de seksmachine online vanuit elke plek ter wereld.
 • Maak zelf een eigen stootfrequentie aan, kies uit de honderden beschikbare opties of kies een frequentie van iemand uit de Community.
 • Laat iemand anders de besturing overnemen zoals jouw partner of iemand uit de Community.
 • Eenvoudige swipe bediening, bepaal de snelheid door op- en neer te swipen over het scherm.
 • Leer van anderen in de Community door ervaringen met elkaar te delen, te chatten en andere interactie.


3. Hismith Smart App downloaden

Download de Hismith Smart App op je smartphone om te beginnen. Op een Android toestel vind je de app in de ‘Google Playstore’ en op een iPhone vind je hem in de ‘App Store’. Typ in de store bij de zoekfunctie ‘Hismith’ in of download de app via de link hieronder.

Download in Google Playstore
Download in App Store


4. Account instellen

Stel een taal in
Je kunt de app op verschillende talen instellen, zoals: Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans en Chinees. Voor optimaal gebruikscomfort adviseren wij om de app in te stellen op de Engelse taal, dit omdat de app volledig doorontwikkeld is in het Engels. Daarnaast wordt de app het meeste gebruikt in het Engels en de Community is in deze taal ook het meer actief. Uiteraard bepaal je zelf in welke taal je de app wilt gebruiken. Je kunt eenvoudig switchen tussen de talen, door rechtsboven in het inlogscherm naar de instellingen te gaan en te kiezen voor ‘Talen’.

Account aanmaken
Na het downloaden van de app dien je een account aan te maken. Dit kan op twee manieren:

 • Creëer handmatig een account met je e-mailadres. Dit doe je via de knop ‘Register’.
 • Je kunt er ook voor kiezen om veilig in te loggen met je Apple ID, Google, Twitter of Facebook account.

*Persoonlijke informatie wordt beveiligd en is niet zichtbaar voor andere gebruikers. Je telefoonnummer wordt gebruikt voor de beveiliging van je account.

 • Personaliseer je profiel
  Je kunt je eigen profiel personaliseren door:
 • Max. 6 foto’s te uploaden.
 • Een nickname te kiezen.
 • Laat een voice signature achter.
 • En vul andere persoonlijke informatie in om te voltooien.

Hismith app taal instelling

5. Verbinding maken

Volg de volgende stappen om je smartphone te verbinden met jouw premium seksmachine:

 • Open de Hismith Smart App en log in.
 • Zorg dat de Bluetooth functie op je smartphone is ingeschakeld.
 • Klik rechtsboven op het ‘Bluetooth’ icoontje.
 • Vervolgens zoekt de app naar jouw Hismith seksmachine, deze verschijnt in beeld. Selecteer de machine en klik op de ‘Connection’ knop.
 • Wanneer de app is verbonden wordt de knop grijs en je krijgt de melding dat de app verbonden is met de seksmachine. Klaar voor gebruik!

De app onthoudt de machine en zal automatisch verbonden worden wanneer je een volgende keer inlogt.


6. Creëer eigen frequenties

Top: ontdek de meest populaire posts van de Community
New: de meest recente posts
My: hier kun je jouw eigen creaties delen met de Community
History: hier zie je de laatste frequenties die je hebt gebruikt (wanneer je het over de helft van de totale tijd hebt afgespeeld)
Collection: jouw collectie van frequenties die jij hebt gemaakt of die je hebt bewaard van anderen.

Hoe maak je een eigen frequentie aan:

 • Klik op het ‘+’ tekentje.
 • Stel de cyclus in. Voeg ‘start speed’ (beginsnelheid), ‘end speed’ (eindsnelheid) en ‘time’ (totale tijdsduur) toe.
 • Bekijk de preview en geeft de frequentie een naam.
 • Bewaar de frequentie. Je hebt ook de mogelijkheid om de frequentie te delen in de Community.
 • Na het aanmaken van de frequentie kun je altijd de naam wijzigen, de frequentie bewerken, kopiëren en delen.

TIP: wanneer je een nieuwe frequentie uitprobeert raden wij je aan om dit op de machine te testen, zonder hem te gebruiken. Zo voorkom je onaangename verrassingen.


7. Solo Play Mode

Met de Solo Play Mode kan jijzelf (of iemand anders) de seksmachine bedienen op je smartphone. Swipe met je vinger naar boven en beneden om de snelheid van de machine aan te passen. Voor meer snelheid swipe je omhoog, en om de snelheid te verminderen swipe je naar beneden. Met één vinger kun je de snelheid aanpassen tot zo’n 20%. Wil je sneller de snelheid kunnen aanpassen? Gebruik dan meerdere vingers om te swipen over het scherm.

TIPS:

 • Wanneer je het scherm van je smartphone omdraait zal de sexmachine direct stoppen. Draai je jouw smartphone vervolgens weer om dan zal de machine terugkeren naar de originele snelheid.
 • Schud je smartphone om de power-boost functie te activeren (wanneer je bijna op je hoogtepunt bent). Deze functie geeft de machine een boost en zal een hogere snelheid aannemen. Druk op een willekeurige knop om terug te gaan naar de vorige snelheid.

Voorgeprogrammeerde frequenties
Klik op het icoon rechtsboven om de voorgeprogrammeerde frequenties te bekijken en uit te proberen.

TIP: wanneer je een nieuwe frequentie uitprobeert raden wij je aan om dit op de machine te testen, zonder hem te gebruiken. Zo voorkom je onaangename verrassingen.

 

8. Remote Play Mode

Met deze functie kun je de controle over je seksmachine met een persoon delen. Dit doe je door een link te delen via Facebook Messenger, WhatsApp of in de chat van de Hismith App. Dit maakt het mogelijk om iemand, vanaf waar dan ook ter wereld, de controle over jouw seksmachine in handen te geven (perfect voor lange afstandsrelaties).

 • Er kan maar één persoon tegelijk verbinding maken met jouw seksmachine.
 • Wanneer iemand verbonden is met de seksmachine, krijgt diegene hetzelfde scherm te zien als wanneer je de machine zelf bedient.
 • Voor je eigen comfort en veiligheid kun je een maximale snelheid instellen. De persoon die de seksmachine bestuurt kan niet over deze snelheid heen.
 • Je kunt op elk moment de controle van de seksmachine overnemen. Dit doe je door de snelheid aan te passen, hoe je dat normaal gesproken ook doet in Solo Play Mode (via je smartphone of afstandsbediening).

 

9. Online Play

Via de online play modus kun je de seksmachine door iemand laten bedien uit de Community. Wanneer je in een lobby zit, zie je het aantal mensen die online zijn weergeven. Vervolgens kun je een ‘Room’ gaan vinden waar meerdere mensen in zitten of je kunt deze zelf creëren.

De beheerder van de Room kan controle uitoefenen over alle seksmachines van de deelnemers, tegelijkertijd. Hij kan ook de controle delen met andere deelnemers. Wanneer je in de Room zit kun je communiceren via de chat of een spraakbericht. Dit is geheel optioneel, je kunt ook de chat verbergen een spraakberichten uitzetten.

Het aanmaken van een Room:

 • Druk op de + en bedenk een kamer voor de Room.
 • Kies de maximaal aantal gebruikers (tussen de 2-5)
 • Kies tussen een Privé Room (hier kunnen alleen uitgenodigde en geaccepteerde gebruikers deelnemen) of een Publieke Room (iedereen kan deelnemen).

Wanneer de beheerder van de Room iemand weigert, wordt deze gebruiker geblokkeerd om nog verzoeken te kunnen sturen (om spam te voorkomen).

TIP: Zorgt dat jij en jouw seksmachine klaar zijn om te beginnen, voordat je een Room ingaat. Gebruik de chat en spraakberichten om te communiceren met de groep en je wensen aan te geven.

 

10. FAQ

Ik heb al langere tijd een Hismith Premium Seksmachine, maar ik kan geen verbinding maken met de app.
Dit komt doordat de wat oudere versies seksmachines niet zijn voorzien van het nieuwe systeem en de bluetooth ontvanger. Hierdoor kan er geen verbinding worden gemaakt met de smart app. Daarom hebben wij deze bedieningsset ontwikkeld zodat jij ook van de app gebruik kan maken. Met deze set is ook jouw machine te gebruiken met de nieuwe Hismith® Smart App.

Worden mijn gegevens en privacy goed beschermd?
Wij hechten veel waarde aan jouw privacy. Ons systeem is zo ontworpen dat er zo weinig mogelijk informatie over onze gebruikers wordt opgeslagen. Alle data die onze servers passeert is volledig beveiligd en versleuteld met dezelfde technologie die bijvoorbeeld Google, Skype, FaceTime en andere grote marktleiders gebruiken.

 

 

Wil je de Hismith® Smart APP downloaden? Klik op onderstaande buttons om te downloaden op jouw smartphone! 

DOWLOAD ANDROID APP    DOWNLOAD IOS APP