Profiteer nu van onze stapelkorting!
Bij aanschaf vanaf 3 opzetstukken, 10% korting.
Bij aanschaf vanaf 5 opzetstukken, 15% korting.
Combineren is mogelijk
Verlengstuk 30 cm KlicLok
€34,95
Zuignap Adapter Large KlicLok
€39,95
Vac U Lock Adapter KlicLok
€34,95
Vac U Lock Bar
€29,95
Dubbele Adapter KlicLok
€44,95
Wrap Connector KlicLok
€39,95
Klem Adapter Sekstoys
€29,95
Fleshlight Adapter KlicLok
€29,95
Klem Adapter Sekstoys
€34,95

Heb jij al een Hismith Premium Seksmachine? En wil je hier nog meer plezier uithalen? Breid jouw verzameling seksspeeltjes dan uit met de Premium Accessoires. Accessoires zorgen ervoor dat je jouw ervaring kunt perfectioneren. Zo kun je net wat dieper, wat schuiner of een betere positie aannemen. Dit gaat je helpen om hoogtepunten te bereiken die je nog nooit hebt ervaren! Met de speciale adapters kun jij al jouw favoriete seksspeeltjes blijven gebruiken op de seksmachine.

Hismith Premium Seksmachines

Wil jij jouw seksleven naar een hoger niveau tillen? Dat kan met onze Hismith Premium Seksmachines! Met een seksmachine kun je eindeloos variëren in vibraties en standjes. Op de machine kun je met het KlicLok® systeem dildo’s, masturbators en andere accessoires op de seksmachine aansluiten. De Seksmachine is op afstand te bedienen via de App of met de afstandsbediening. Dit geeft je extra mogelijkheden om de machine te gebruiken. De Seksmachines zijn onvermoeibaar en gemaakt om jou naar een ultiem hoogtepunt te brengen. Alle accessoires zijn aan te sluiten op onze Premium Seksmachines. Met de speciale adapters kun jij al jouw favoriete seksspeeltjes op de seksmachines aansluiten. Zo kun je eindeloos blijven variëren!

Wat is een KlicLok® connector?

KlicLok® is het connectiesysteem waarmee je de accessoires op een Premium Seksmachine bevestigd. De KlicLok® connector beschikt over een 8-hoekige connectie welke bevestigd wordt aan de seksmachine. Hierdoor is deze niet zomaar los te krijgen. Het systeem is uitvoerig getest en 100% veilig en solide. Naast veilig is het connectiesysteem ook nog eens eenvoudig in gebruik. Het wisselen van de opzetstukken gaat snel waardoor je niet te lang hoeft te wachten voordat je weer verder kunt. Wissel af met verschillende (anale) dildo’s, masturbators en andere accessoires voor eindeloos speelplezier!

Onmisbare Accessoires voor jouw Seksmachine

De Premium Accessoires zijn gemaakt van een hoge kwaliteit RVS en andere premium materialen. Voor de beste ervaring met jouw seksmachine raden wij je deze onmisbare accessoires aan:

Verlengstuk Adapter

Met de Verlengstuk Adapter kun je de seksmachine vanaf een langere afstand gebruiken. Je krijgt hiermee in totaal 30 centimeter uitbreiding. Dit creëert meer bewegingsvrijheid en geeft je nieuwe mogelijkheden! Het maakt het gemakkelijker om je in elk standje te positioneren, of dat nou doggystyle, de missionaris, bovenop of staand is. De verlengstuk adapter is een musthave voor iedereen die alle vrijheid wilt hebben tijdens het gebruiken van de seksmachine!

Flexibele Veer Adapter

Houd jij ervan om te experimenteren en alle vrijheid te hebben? Dan is deze Flexibele Veer Adapter zeker een aanrader. De flexibele veer kun je als een tussenstuk plaatsen op onze Premium Seksmachines. Dit geeft je in totaal een verlenging van 12 centimeter. Zo hoef je de seksmachine niet direct aan te passen wanneer je een andere positie aanneemt. Misschien wil je net wat schuiner om zo de ultieme wrijving te voelen. Dit gaat jou zeker naar een nieuw hoogtepunt brengen!

Wrap Connector

Met een Wrap Connector kun jij al jouw favoriete seksspeeltjes blijven gebruiken in combinatie met de seksmachine. Met de elastische band bind je eenvoudig een seksspeeltje vast aan de seksmachine. Een pocket pussy of een masturbator, bijna niets is te gek voor deze adapter!

Adapters voor jouw Seksspeeltjes

Door gebruik te maken van adapters hoef je geen afscheid te nemen van jouw favoriete seksspeeltjes. Voor elke populaire aansluiting hebben wij een adapter die aan het uiteinde een KlicLok® aansluiting heeft. Hiermee kun je de adapter met het seksspeeltje aansluiten op jouw Premium Seksmachine!

Vac-U-Lock Adapters

Vac-U-Lock is een speciaal systeem voor strap-on harnassen dat is ontworpen door de sextoy fabrikant Doc Johnson. Er bestaan veel soorten seksspeeltjes die zijn uitgerust met het Vac-U-Lock systeem. Met dit systeem kun je de Vac-U-Lock seksspeeltjes eenvoudig op een strap-on harnas of handvat aansluiten. In ons assortiment hebben wij meerdere Vac-U-Lock adapters opgenomen. Met deze adapters is het mogelijk om elk seksspeeltje met een Vac-U-Lock aansluiting, te bevestigen op onze Hismith Premium Seksmachines. Zo kun jij al jouw Vac-U-Lock seksspeeltjes gebruiken in combinatie met onze Premium Seksmachines. Kies bijvoorbeeld voor de Vac-U-Lock Adapter waar je een enkel seksspeeltje op aan kunt sluiten. Heb je extra bewegingsvrijheid nodig? Kies dan voor de Vac-U-Lock met Veer Adapter. Wil je graag een dubbele penetratie? Dan is de Dubbele Vac-U-Lock Adapter de beste optie.

Zuignap Adapter

De Zuignap Adapter is een musthave voor je seksmachine. Je kunt hiermee alle dildo’s met een zuignap aansluiten op je seksmachine. De Zuignap Adapters zijn er in verschillende maten zoals medium, large en extra large. Kies de juiste uitvoering door te kijken naar de diameter van jouw dildo. Heb jij een favoriete dildo die je wilt blijven gebruiken? Bevestig hem met de zuignap op de adapter en je kunt hem aansluiten op de seksmachine. Zo hoef je er geen afscheid van te nemen!

Dubbele KlicLok® Adapter

De Dubbele KlicLok® Adapter zorgt ervoor dat je twee opzetstukken of accessoires tegelijk kunt aansluiten. Zo kun je dubbel plezier hebben met de seksmachine. De afstand tussen de opzetstukken of accessoires kun je eenvoudig afstellen naar wens. Door deze adapter aan te sluiten op de Hismith Premium Seksmachine kun je vaginaal en anaal tegelijk gepenetreerd worden!

Fleshlight Adapter

De Fleshlight Adapter maakt het mogelijk om alle Fleshlight Masturbators aan te sluiten op de Seksmachines. De Fleshlight Masturbator is een seksspeeltje voor mannen. Hoewel de eerste Fleshlights een opening in de vorm van een vagina hadden, kun jij tegenwoordig ook kiezen voor een variant in de vorm van een anus of mond. Met de adapter kun jij alle Fleshlight Masturbators aansluiten op de Hismith Premium Seksmachines.

Quick Air en 3XLR naar KlicLok®

Heb jij sextoys met een andere aansluiting dan KlicLok®? Dan kun jij ze met deze adapters blijven gebruiken. Met bijvoorbeeld de Quick Air naar KlicLok Adapter kun je alle seksspeeltjes met een Quick Air connectie aansluiten. Of met de 3XLR naar KlicLok Adapter bevestig je eenvoudig speeltjes met een 3XLR connector. Zo hoef je jouw oude seksspeeltjes niet weg te doen!

Hismith Accessoires Online Bestellen

Onze accessoires kun je eenvoudig en discreet online bestellen. Bij Hismith vinden we discretie ontzettend belangrijk. Aan de buitenkant van de verpakking is daarom niet te zien wat er in zit. Ook staat er geen afzender op, zo is het pakket niet naar ons te herleiden. Jij kunt de accessoires bestellen zonder je zorgen te maken over je privacy.

Heb je vragen over de masturbators, dildo’s of andere accessoires? Via onze Live Chat kun je al jouw vragen stellen. Wij helpen je graag verder!