Bij Hismith staat gemak en comfort voor onze klanten voorop. Daarom hebben wij een unieke productconfigurator ontwikkeld waarmee je zelf jouw eigen premium seksmachine pakket kunt samenstellen. Het beste van alles is dat je dit kunt doen tegen een gereduceerde prijs! Hieronder leggen we uit hoe gemakkelijk deze besteloptie werkt.

 

Hoe kan ik mijn seksmachine bundel met korting samenstellen?

  • Stap 1: Kies jouw gewenste premium seksmachine uit onze categorie.
  • Stap 2: Kies de gewenste opzetstukken die je wilt toevoegen. Je kunt verschillende opzetstukken combineren, waaronder dildo's, accessoires en masturbators.
  • Stap 3: Voeg minimaal 3 opzetstukken toe aan jouw bestelling en de korting zal automatisch worden toegepast. 
  • Stap 4: Voeg een product uit onze drogisterij categorie toe om jouw bestelling compleet te maken, ook hier geldt dezelfde korting.

Let op, de korting is alleen van toepassing op de opzetstukken en niet op de seksmachine zelf.

 

Hoeveel korting kan ik verwachten bij het samenstellen van een seksmachine pakket?

  • Bij de aanschaf van 3 of 4 opzetstukken ontvang je 10% korting op alle opzetstukken en accessoires.
  • Bij de aanschaf van 5 of meer opzetstukken ontvang je 15% korting alle opzetstukken en accessoires.
  • Voeg je na minimaal 3 opzetstukken drogisterij producten toe aan je winkelwagen? Dan geldt dezelfde korting ook voor alle producten in de Erotische Drogisterij categorie.

 

Is het mogelijk om korting te krijgen als ik al een seksmachine heb?

Stapel je voordeel op met onze kortingen op opzetstukken, ook als je al een seksmachine hebt! Wanneer je 3 of 4 opzetstukken aanschaft, ontvang je automatisch 10% korting op alle opzetstukken. En als je 5 of meer opzetstukken toevoegt aan je bestelling, profiteer je van maar liefst 15% korting op alle opzetstukken. En het beste van alles is dat je verschillende opzetstukken kunt combineren om zo jouw ultieme seksuele ervaring te creëren, ook de drogisterij producten vallen binnen de korting! Mis deze kans niet om te besparen op de meest populaire producten van Hismith!

 

Het is heel gemakkelijk om de korting toe te passen. Kies simpelweg de gewenste producten en voeg ze toe aan jouw bestelling. De korting wordt automatisch berekend bij het afrekenen.

hismith-premium-opzetstukken

Maak gebruik van onze Hismith Product Configurator om gemakkelijk jouw eigen premium seksmachine pakket samen te stellen. Bestel nu snel op Hismith.nl!