Profiteer nu van onze stapelkorting!
Bij aanschaf vanaf 3 Basic opzetstukken, 15% korting.
Bij aanschaf vanaf 5 Basic opzetstukken, 20% korting.
Combineren is mogelijk.

Wat is een opzetstuk?

De 3XLR opzetstukken zijn passend voor de Auxfun basic seksmachine. Er zijn verschillende soorten opzetstukken, zoals; dildo's, masturbators en accessoires.
EZFunlok opzetstukken zijn speciaal ontwikkeld voor de Auxfun Plus Seksmachines
Koppel één van deze opzetstukken aan je seksmachine en laat je eindeloos verwennen. Alle opzetstukken zijn in combinatie met de seksmachine een perfecte aanvulling op je seksleven.


Auxfun Plus Opzetstukken

Deze opzetstukken zijn speciaal ontwikkeld voor de Auxfun Plus seksmachine. De Auxfun® Plus Seksmachines zijn voorzien van een Ezfunlok connectie. Dit connectie systeem is gepattenteerd en speciaal ontworpen voor de Auxfun Plus Seksmachine

Auxfun Basic Opzetstukken

De opzetstukken zijn speciaal ontwikkeld voor de Auxfun seksmachines. Met de 3XLR connectiesysteem koppel je eenvoudig alle opzetstukken aan de seksmachine. Daarnaast zijn er verschillende connectors vindbaar in onze webshop waarmee je ook opzetstukken van andere merken kunt koppelen. Met de 3XLR naar KlicLok adapter koppel je bijvoorbeeld ook alle KlicLok opzetstukken aan de seksmachine. Of gebruik de zuignap adapter en koppel al je favoriete zuignap speeltjes. Je kunt eindeloos variëren.

Wat is 3XLR?

3XLR is het connectiesysteem waarmee je de opzetstukken op de Auxfun seksmachine bevestigd. De 3XLR connector beschikt over een 3-hoekige connectie die je koppelt aan de machine. Door deze connector bevestig je de opzetstukken stevig aan de neukmachine. Het connectiesysteem is eenvoudig in gebruik, wissel tussentijds gemakkelijk tussen verschillende opzetstukken, dit kost slechts enkele seconden en je kunt meteen weer verder.

Wat is Quick Air Connector ( QAC )

Quick Air Connector is een ander connectiesysteem waarmee je opzetstukken aan de Auxfun seksmachine kunt bevestigen. Doordat de QAC opzetstukken een ander connectiesysteem hebben dan de 3XLR opzetstukken heb je een adapter nodig die je op de machine plaatst. Met deze adapter kun je alle QAC opzetstukken met één klik bevestigen op je Auxfun neukmachine.

Welke soorten opzetstukken zijn er?

Voor de Auxfun seksmachines beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan opzetstukken. Hieronder beschrijven we de opzetstukken en hoe je ze dient te gebruiken.

  • Dildo opzetstukken: in ons assortiment bieden wij een grote verscheidenheid aan 3XLR en QAC dildo's voor de Auxfun sexmachine. Varieer tussen verschillende dildo's, wissel van kleur, maat, anaal, vaginaal, enkel of dubbel. Er zijn meer dan genoeg keuzemogelijkheden om tegemoet te komen aan al je wensen.

  • Masturbator opzetstukken: bij de ontwikkeling van de opzetstukken is ook de man niet vergeten. De masturbators of pocket pussy's bieden een realistische ervaring. De pocket pussy's zijn vervaardigd van zachte materialen en sommige zijn voorzien van een vibratiefunctie wat bijdraagt aan een natuurgetrouwe belevenis. De masturbators zijn voorzien van een 3XLR of een QAC connector waarmee je ze aan een Auxfun seksmachine kunt koppelen.

  • Accessoires: na de aanschaf van je Auxfun seksmachine kun je blijven uitbreiden met opzetstukken maar ook met accessoires en adapters. Optimaliseer je ervaring met onze accessoires. Met de zuignap adapter koppel je al jouw favoriete zuignapspeeltjes aan de seksmachine. Of gebruik je de neukmachine op een plek waar je net wat meer lengte nodig hebt? Maak dan gebruik van het flexibele verlengstuk en geniet onbekommerd van alles wat de Auxfun seksmachine te bieden heeft.

  • Adapters: naast het uitgebreide assortiment aan seksspeeltjes met een 3XLR connector bieden wij nog vele andere sextoys aan die je kunt koppelen aan de Auxfun seksmachine. Met de verschillende adapters kun je ook deze speeltjes koppelen. Koppel bijvoorbeeld alle QAC opzetstukken door eerst een 3XLR naar QAC adapter op de neukmachine te plaatsen. Of bevestig al jouw zuignap dildo's op de sexmachine met een zuignap adapter. De adapters zijn vervaardigd uit kwaliteit RVS of zeer stevig plastic voor een extra lange levensduur.

Hoe onderhoud je jouw 3XLR en QAC opzetstukken?

Door je seksspeeltjes goed te verzorgen kun je de levensduur verlengen. We raden je aan om na het gebruik van de opzetstukken en masturbators deze te reinigen. Gebruik hiervoor een speciale ToyCleaner. De ToyCleaner remt de groei van bacteriën. Spuit de opzetstukken in na gebruik, spoel ze af en dep ze droog met een zachte ( pluisvrije ) doek. Voor een nog langere levensduur raden wij aan om een condoom te gebruiken in combinatie met Hismith® glijmiddel op waterbasis.

Bestel 3XLR en QAC opzetstukken online

Al onze dildo's en opzetstukken zijn eenvoudig online te bestellen. Daarnaast verpakken en verzenden wij al onze bestellingen altijd discreet. Aan de buitenkant van onze verpakking is niet te zien wat er in het pakket zit. Ook vermelden wij geen afzender op de verpakking, zo is er niets naar ons te herleiden. Bestel dus al jouw favoriete seksartikelen zonder je zorgen te maken over je privacy.

Heb je vragen over de dildo’s, masturbators of accessoires? Wil je graag advies over welk opzetstuk aansluit op jouw wensen? Via onze Live Chat kun je al jouw vragen stellen. Wij helpen je graag verder!