Maak kennis met de wereld van BDSM. Ben jij liever onderdanig of heb je graag de touwtjes in handen? Maak je seksleven spannender met onze BDSM seksspeeltjes en bondage middelen. 

Schaamlippen Spreider
€26,95
Mondknevel Met Trechter
€41,95
Gevoerde Handboeien roze
€14,95
Riem met vibratorhouder
€42,95
BDSM Set 5-Delig
€29,95
Masker met Paardenstaart Blond
€49,95
Fluffy Butt Plug Staart zwart
€19,95
Mondknevel Gag Ball BDSM
€9,95
Gevoerde Handboeien rood
€14,95
Arm Harnas Zwart
€52,95

Wat is BDSM?

BDSM is een term voor seksuele voorkeuren en rollenspellen die gebruik maken van het spelen van een machtsspel en opgelegde fysieke beperkingen. Vaak wordt bij BDSM alleen gedacht aan ruige seks en bondage, maar BDSM omvat veel meer dan dat. Voor velen is dit een levenswijze, een relatievorm of horen hier dagelijkse activiteiten bij.

De afkorting BDSM staat voor Bondage en Discipline (B&D), Dominantie en Submissie (D&S) en Sadisme en Masochisme (S&M). BDSM is een verzamelnaam voor verschillende seksuele voorkeuren. De verschillende BDSM vormen zijn niet hetzelfde maar komen wel met elkaar overeen en zijn goed samen uit te voeren.

BDSM: Bondage & Discipline

Bij bondage draait het om het verminderen van de bewegingsvrijheid van de partner. Dit wordt gedaan met bijvoorbeeld een touw, leren handboeien of bepaalde kleding. Er zijn verschillende redenen waarom bondage seksueel opwindend wordt ervaren. Dit kan het gevoel van machteloosheid zijn of een gevoel van volledige overgave waar iemand zich kan richten op het eigen genot. Voor de vastbindende partner is dit het machtsspel, het gevoel van controle en de mogelijkheid om alle fantasieën uit te leven. Ook vinden sommige het opwindend wanneer ze hun partner zien genieten.

Er zijn verschillende soorten bondage. Suspensionbondage is een vorm waarbij een vastgebonden persoon met touwen aan ophangpunten wordt opgehangen. Daarnaast bestaan er ook nog andere bondagetechnieken zoals het omwikkelen met folie (mummificatie), het vastbinden met leren handboeien of het beperken van de bewegingsvrijheid met kettingen of spreidstangen.

BDSM: Sadisme & Masochisme

Deze vorm staat beter bekend als de afkorting SM. Het is een combinatie van de woorden: sadisme: plezier in het pijn doen van anderen, en masochisme: plezier in het ondergaan en onderdrukken van pijn. Bij SM wordt vaak gebruik gemaakt van rollenspellen met daarbij de bijbehorende seksspeeltjes. Bekende activiteiten zijn spanking met een zweep, het gebruiken van gagballs, het plaatsen van klemmen over het lichaam en het gebruiken van buttplugs en dildo’s.

BDSM: Dominantie & submissie

Bij deze vorm draait het om de machtsverhouding. Een persoon vindt het opwindend om de macht over de ander te hebben en voor de ander kan het opwindend zijn om je totaal machteloos te voelen en over te geven. Dit uit zich vaak in een seksueel en erotisch rollenspel waarbij gebruik wordt gemaakt van BDSM sekstoys.

Welke BDSM Seksspeeltjes zijn er?

BDSM seksspeeltjes worden gebruikt om het rollen- en machtsspel intenser te maken. De sexspeeltjes heb je nodig om als dominant de macht te nemen over de onderdanige. De BDSM sektoys zijn gemaakt om de vrijheid te beperken, te stimuleren of te pijnigen. Ga jij je partner volledig vastbinden en teasen met een sm zweepje? Of ga jij je partner gek maken met tepelklemmen en een buttplug? Hieronder beschrijven we kort welke seksspeeltjes in ons assortiment voorkomen. Naast de losse sextoys verkopen wij ook bondage sets waar meerdere speeltjes inbegrepen zitten.

Bondage set

Kun je niet kiezen en vind je het leuk om verschillende sekstoys uit te proberen? Kies dan voor een bondage set. Hierin vind je verschillende bondage artikelen waar jij en je partner urenlang mee kunnen spelen. Kies bijvoorbeeld voor deze 8-delige bondage set. Hierin vind je o.a. een oogmasker, gag ball, sm zweep en leren handboeien.

Seksschommel

Geef je seksleven een boost met onze seksschommels. Hiermee kun je eindeloos variëren met verschillende standjes en posities. De meeste seksschommels worden geleverd met ooghaken zodat je deze overal aan kan bevestigen, bijvoorbeeld aan het plafond of aan buizen. De lussen van de sex schommels zijn verstelbaar waardoor je de sex schommel kan afstellen op jouw lichaam.

Leren Handboeien

Handboeien zijn de basis van BDSM sekstoys. De leren handboeien kunnen gebruikt worden om de handen of de voeten van je partner vast te binden. Hiermee zorg je ervoor dat jouw partner geen kant op kan. De handboeien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. De binnenkant van de handboeien in leer zijn gevoerd met zacht materiaal. Een ketting verbindt de handboeien met elkaar. Deze is ook los te halen zodat je de handboeien kunt bevestigen aan het bed.

Gagball

Een gagball (ook wel mondknevel of ball gag genoemd) zorgt ervoor dat de drager niet kan spreken en de mond niet dicht kan doen. Dit hoort bij het dominante seksuele spel van BDSM. De onderdanige kan met een gagball hooguit alleen geluiden maken en begint na verloop van tijd te kwijlen. Dit kan voor de dominant opwindend zijn. Het niet kunnen spreken kan de onderdanige helpen om zich helemaal te laten gaan tijdens de seks. De onderdanige gevoelens worden door een gagball versterkt. Kies bijvoorbeeld voor deze rode ball gag met een kunstleren tuigje. De rode gagball is gemaakt van glad, zacht materiaal wat makkelijk schoon te maken is.

Spreidstang

Met een spreidstand kun je de onderdanige in een bepaalde positie dwingen. Hier draait het ook weer tussen het machtsspel. De onderdanige kan, wanneer vastgebonden met de spreidstang, geen kant meer op. De spreidstang kun je bevestigen tussen de armen of de benen. Tussen de benen kan je ervoor zorgen dat de benen wijd blijven en de onderdanige niet meer kan lopen. Het bevestigen tussen de armen zorgt ervoor dat je partner jou niet meer kan aanraken of voor een oncomfortabele positie. De spreidstang is een populair seksspeeltje binnen de BDSM wereld.

Anaal haak

De anaal haak wordt gebruikt in combinatie met bondage touwen, haken of kettingen. De metalen anale haak is voorzien van een ring waar dit doorheen kan worden gehaald. Aan het uiteinde van de ring zit een bolvorm die in de anus wordt gebracht. Het sterke metalen materiaal kan worden verwarmd voor extra stimulatie.

Buttplug

Met een buttplug kunnen zowel mannen als vrouwen genieten van anale stimulatie. Een buttplug is een populair seksspeeltje onder de BDSM toys. Ga bijvoorbeeld voor deze glazen buttplug met racoon staart. De zachte haren geven een heerlijk kietelend effect en de buttplug is zeer geschikt voor een rollenspel. De staart is met buttplug 35 cm lang en glijdt met Hismith Glijmiddel op waterbasis makkelijk naar binnen.

BDSM Online Bestellen

Onze BDSM sekstoys kun je eenvoudig en discreet online bestellen. Bij Hismith vinden we discretie ontzettend belangrijk. Aan de buitenkant van de verpakking is daarom niet te zien wat er in zit. Ook staat er geen afzender op, zo is het pakket niet naar ons te herleiden. Jij kunt de BDSM seksspeeltjes bestellen zonder je zorgen te maken over je privacy.

Heb je vragen over een BDSM seksspeeltje? Via onze Live Chat kun je al jouw vragen stellen. Wij helpen je graag verder!