• Nieuw

Diblong 100% Natuurlijke Erectie Koekjes Delicatessen Cezerye!

ER0300X2

Diblong 100% Natuurlijke Erectie Delicatessen Cezerye! Gemaakt met Ginseng extracten. 

€ 19,95
Inclusief belasting Op werkdagen Voor 17:00 besteld is morgen in huis
Aantal
Op Voorraad

Omschrijving

2-pack Diblong 100% Natuurlijke Erectie Koekjes Delicatessen Cezerye!

Diblong plantaardige voedingssupplementen zorgen voor een 100% hoge prestatie en maximale passie in je seksleven. Diblong is een plantaardig supplement waarmee je je seksuele performance kunt verhogen. Het effect is merkbaar binnen 30-60 minuten. Je zult onvergetelijke momenten doorbrengen met je partner. De hoofd extracten zijn Ginseng en hazelnoot. Deze combinatie is zeer bevorderlijk voor de libido van een man. De bloedtoevoer naar de penis wordt verhoogd en de ejaculatie vertraagd, dit unieke product zorgt hierdoor voor een gelukkig seksleven! 

Pakket inclusief: 2 x 1-stuk Cezerye Erectie Bar (2 Koekjes totaal)

Gebruik: Neem 25-30 minuten voor de gemeenschap één Diblong Cezerye Bar / Reep. Binnen korte tijd zult u het effect merken. 
Het is raadzaam om niet het gehele koekje in één keer te nuttige maar te beginnen met bijvoorbeeld de helft. Dit verschilt per persoon. 

Waarschuwing: 

Niet gebruiken als je last hebt van;  hoge bloeddruk, hartaandoeningen of andere chronische gezondheidsproblemen.  Raadpleeg bij twijfel voor gebruik altijd eerst een arts. 

Hismith zal ten alle tijden de bestelling(en) discreet verpakken & versturen.

Legal Disclaimer

Hismith.nl is niet aansprakelijk voor schade die veroorzaakt is en/of door onjuist gebruik van onze producten, raadpleeg hiervoor altijd de handleiding. 

Waar wij wel verantwoordelijk voor zijn? Ultiem genot en orgasmes!

Productdetails
ER0300X2
233 Items
5 andere producten in dezelfde categorie: