Hoe werkt bestellen bij Hismith.nl?

Stap 1
Selecteer het product of de producten die je wilt aanschaffen en klik op ''In winkelwagen'' Herhaal deze stap indien je meerdere producten wilt toevoegen.

Stap 2
Klik op ''Doorgaan Naar Betalen''

Stap 3
Vervolgens kies je   Maak een account of kies voor de optie ''Als gast Afrekenen''

Stap 4
Vervolgens kies je  de gewenste levering wijze.

Stap 5
Vervolgens kies je   de gewenste betaalmethode.

Stap 6
Als laatste ga je akkoord met de algemene voorwaarden en tevens geef je hier ook gelijk akkoord voor de juistheid van de bestelling.

Stap 7
Je ontvangt van ons een bevestiging van de bestelling per mail. Tevens ontvang je ook de factuur van jouw bestelling per mail. Dit is ook terug de vinden binnen je account. (mits je deze aangemaakt hebt)

Stap 8
De tracking gegevens ontvang je per mail zodra de bestelling in behandeling is genomen. Dit is ook terug te vinden binnen jouw account. (mits je deze aangemaakt hebt).

Hismith.nl accepteert de volgende betaalmethoden

1. Betaling via iDEAL, Credit Card, PayPal, Bancontact, Apple Pay, Afterpay, Sofort Banking, EPS, Giropay, KBC/CBC, Belfius, ING Home'Pay, bankoverschrijving en Cartes Bancaires
Dit loopt via onze online betaalprovider Mollie BV.  Je hebt hier geen speciale account nodig. Dit kan gewoon via je normale bankrekening. Indien je met een creditcard wilt betalen kun je dit via paypal doen. Indien je liever achteraf wilt betalen kan dit via Afterpay. Met afterpay heb je de mogelijkheid om 14 dagen na het plaatsen van bestelling de betaling te voldoen. Deze loopt volledig via ons om en de facturatie ontvang je vanuit Afterpay.


2. Betaling door Pay Pal
Via Paypay kun je zeer gemakkelijk betalingen verrichten.  Creditcardbetalingen kunt je voldoen via Paypal. Betaal voor aankopen of stuur geld naar iedereen met een e-mailadres in 45 landen. Aanmelden voor een PayPal-rekening is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Als je klaar bent, kunt je jouw betaling binnen enkele minuten verzenden. Je kan jezelf aanmelden voor een PayPal-rekening op https://www.paypal.com. De betaling kan in elke valuta worden ingediend, echter hebben wij een voorkeur voor betalingen in EURO. Indien je toch met een andere valute wenst te betalen dien je zelf de wisselkoers te betalen. 


3. Betaling door Paypal Credit  
PayPal-tegoed is een kredietlijn van Comenity Capital Bank die u de flexibiliteit geeft om nu te betalen voor uw aankoop of in de loop van de tijd te betalen. Het is gemakkelijk aan te brengen en gemakkelijk te gebruiken. Creditcardbetaling is mogelijk voor alle klanten. Wanneer u op onze site bestellingen plaatst met een creditcard, wordt de transactie afgehandeld door Paypal. Dit systeem is gecertificeerd en stelt ons in staat betalingen zoals Visa en Mastercard te accepteren. CARD HOLDERS factuuradres op de CARD HOLDERS creditcard MOET hetzelfde zijn als het verzendadres binnen Paypal. Om dit extra te verduidelijken. Het adres dat u in Paypal vermeld moet hetzelfde adres zijn als waar u de levering wilt ontvangen.  1.Hismith.nl zal u niet om uw volledige creditcardnummers vragen. Stuur ons alsjeblieft geen e-mail met je creditcardnummer. Wij nemen fraude erg serieus. In geval van fraude en of onjuist gebruik van creditcards doen wij direct aangifte bij de politie en desbetreffende overheidsinstanties.

4.  Betaling in drie termijnen via de betaalprovider  IN3

Het is ook mogelijk om je bestelling in drie termijnen te voldoen. Deze service verzorgen wij in samenwerking met IN3.  Je plaatst je bestelling en en kiest tijdens het afrekenen voor IN3.  Vervolgens controleert het systeem of deze betaling goedgekeurd is. Indien dit het geval is dat voor je de eerste betaling uit. Dit is 1/3 van het aankoopbedrag.  De tweede betaling doe je na 30 dagen. Vervolgens dient het laatste deel binnen 60 dagen voldaan te worden. Dit alles zonder rente of BKR-registratie.