Hoe werkt bestellen bij Hismith.nl?

Stap 1
Selecteer het product of de producten die u wilt aanschaffen en klik op ''In winkelwagen'' Herhaal deze stap indien u meerdere producten wilt toevoegen.

Stap 2
Klik op ''Doorgaan Naar Betalen''

Stap 3
Vervolgens kiest u  Maak een account of kies voor de optie ''Als gast Afrekenen''

Stap 4
Vervolgens kiest u de gewenste levering wijze.

Stap 5
Vervolgens laatste kiest u de gewenste betaalmethode.

Stap 6
Als laatste gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en tevens geeft u hier ook gelijk akkoord voor de juistheid van de bestelling.

Stap 7
U ontvangt van ons een bevestiging van de bestelling per mail. Tevens ontvangt u ook de factuur van uw bestelling per mail. Dit is ook terug de vinden binnen uw account. (mits u deze aangemaakt heeft)

Stap 8
De tracking gegevens ontvangt u per mail zodra de bestelling in behandeling is genomen. Dit is ook terug te vinden binnen uw account. (mits u deze aangemaakt heeft).

Hismith.nl accepteert de volgende betaalmethoden

1. Betaling via iDEAL, Credit Card, PayPal, Bancontact, Apple Pay, Afterpay, Sofort Banking, EPS, Giropay, KBC/CBC, Belfius, ING Home'Pay, bankoverschrijving en Cartes Bancaires
Dit loopt via onze online betaalprovider Mollie BV.  U heeft hier geen speciale account nodig. Dit kan gewoon via uw normale bankrekening. Indien u met een creditcard wilt betalen kunt u dit via paypal doen. Indien u liever achteraf wilt betalen kan dit via Afterpay. Met afterpay heeft u de mogelijkheid om 14 dagen na het plaatsen van bestelling de betaling te voldoen. Deze loopt volledig via ons om en de facturatie ontvangt u 


2. Betaling door Pay Pal
Via Paypay kunt u zeer gemakkelijk betalingen verrichten.  Creditcardbetalingen kunt u voldoen via Paypal. Betaal voor aankopen of stuur geld naar iedereen met een e-mailadres in 45 landen. Aanmelden voor een PayPal-rekening is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Als u klaar bent, kunt u uw betaling binnen enkele minuten verzenden. U kunt zich aanmelden voor een PayPal-rekening op https://www.paypal.com. De betaling kan in elke valuta worden ingediend, echter hebben wij een voorkeur voor betalingen in EURO. Indien u toch met een andere valute wenst te betalen dient u zelf de wisselkoers te betalen. 


3. Betaling door Paypal Credit
PayPal-tegoed is een kredietlijn van Comenity Capital Bank die u de flexibiliteit geeft om nu te betalen voor uw aankoop of in de loop van de tijd te betalen. Het is gemakkelijk aan te brengen en gemakkelijk te gebruiken. Creditcardbetaling is mogelijk voor alle klanten. Wanneer u op onze site bestellingen plaatst met een creditcard, wordt de transactie afgehandeld door Paypal. Dit systeem is gecertificeerd en stelt ons in staat betalingen zoals Visa en Mastercard te accepteren. CARD HOLDERS factuuradres op de CARD HOLDERS creditcard MOET hetzelfde zijn als het verzendadres binnen Paypal. Om dit extra te verduidelijken. Het adres dat u in Paypal vermeld moet hetzelfde adres zijn als waar u de levering wilt ontvangen.  1.Hismith.nl zal u niet om uw volledige creditcardnummers vragen. Stuur ons alsjeblieft geen e-mail met je creditcardnummer. Wij nemen fraude erg serieus. In geval van fraude en of onjuist gebruik van creditcards doen wij direct aangifte bij de politie en desbetreffende overheidsinstanties.